#Cleansport kampagne

jun 13, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Michelle Vesterby modtager depechen for #cleansport kampagnen af Dansk Triatlon Forbunds Direktør Morten Fenger i forbindelse med EM på middeldisntancen i Herning. (Foto: DTriF)

Dansk Triatlon Forbund og Anti-Doping Danmark søsætter i fællesskab kampagnen #cleansport.
Kampagnen skal være med til at sætte ren sport og rene triatleter på dagsordenen.

Næsten alle har hørt om doping og andre former for snyd i sporten. Det er muligt at gøre noget aktivt i forhold til at bekæmpe snyd i sporten. Det er forebyggelse. Vi ønsker at sætte fokus på alle dem der dyrker triatlon på et fair grundlag. Vi ønsker at sætte fokus på alle dem, der ønsker at præstere så godt som muligt uden brug af doping. Vi ønsker #cleansport.

Vores ambassadører for kampagnen #cleansport er med til at inspirere alle der dyrker triatlon til gode og sunde vaner, uden brug af doping. De er med til at sætte fokus på at skabe et fair grundlag for træning og konkurrence. Deltag i kampagnen. Send budskabet videre #cleansport.

Vores første ambassadører får hver en depeche (et hult rør, der i dag benyttes til stafetløb. I gamle dage blev depechen brugt til at overbringe vigtige beskeder). På depechen er påtrykt #cleansport og Anti Doping Danmarks logo. Depechen indeholder en underskrift rulle hvor ambassadøren med sin underskrift bekræfter at han kæmper for #cleansport. For ren triatlon. For ærlige resultater. For respekten for triatleter.

Ambassadørerne giver depechen videre og sådan kommer de ud til en masse triatleter, der hver især markerer at de står for #cleansport

Vores første ambassadører i det der forhåbentlig bliver et rigtigt stort ambassadørkorps for #cleansport kampagnen består af elitetriatleterne Andreas Schilling og Michelle Vesterby, Age-Group triatleterne Steffen Lüders og Marie Brandt Schultz samt Odense Triathlon Klub.
I vil i se opslag på de sociale medier fra de første ambassadører og du kan selvfølgelig også selv deltage i kampagnen ved at bruge hashtagget #cleansport

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …