Claus Rantzau og Carol Rasmussen vinder DM Cross Duatlon

mar 20, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) vandt DM Cross Duatlon for 3. år i træk. Det samme gjorde Carol Rasmussen (Karlunde Tri). Foto: Lise Myltoft.

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) og Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) genvandt søndag DM Cross Duatlon i Langesøskoven! Dermed lavede de begge to et vaskeægte hattrick da de nu har vundet DM Cross Duatlon titlen i 2015, 2016 og 2017!

Odense Triathlon Klub var igen i år vært for stævnet, og som sidste år var der ikke meget forår over det, da små 100 deltagere kæmpede sig igennem mudder, regn og kulde på de udfordrende ruter i Langesøskoven. Distancen var 3-10-3-10-3, og der var spænding til det sidste, da OL-legenden Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) startede de sidste 3km først med et forspring på 45sek. Men Claus Rantzau fik både hentet og udbygget føringen og løb i mål som en sikker dansk mester i Cross Duatlon 2017. Eskild Ebbesen vandt sølv og Anders Nyberg (Ninjas) vandt bronze.

Carol Rasmussen var hos kvinderne suveræn, og satte det hele på plads på MTB-segmenterne og henviste Ann-Kathrin Scholtyssek (STK 90) til sølv og Tina Mechlenborg (Fredericia Triathlon Team) til bronze.

Se resultater her

Tak for et godt stævne!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …