Claus Rantzau og Carol Rasmussen vinder DM Cross Duatlon

mar 20, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) vandt DM Cross Duatlon for 3. år i træk. Det samme gjorde Carol Rasmussen (Karlunde Tri). Foto: Lise Myltoft.

Claus Rantzau (Odense Triathlon Klub) og Carol Rasmussen (Karlslunde Tri) genvandt søndag DM Cross Duatlon i Langesøskoven! Dermed lavede de begge to et vaskeægte hattrick da de nu har vundet DM Cross Duatlon titlen i 2015, 2016 og 2017!

Odense Triathlon Klub var igen i år vært for stævnet, og som sidste år var der ikke meget forår over det, da små 100 deltagere kæmpede sig igennem mudder, regn og kulde på de udfordrende ruter i Langesøskoven. Distancen var 3-10-3-10-3, og der var spænding til det sidste, da OL-legenden Eskild Ebbesen (Hareskovens Triathlon Klub) startede de sidste 3km først med et forspring på 45sek. Men Claus Rantzau fik både hentet og udbygget føringen og løb i mål som en sikker dansk mester i Cross Duatlon 2017. Eskild Ebbesen vandt sølv og Anders Nyberg (Ninjas) vandt bronze.

Carol Rasmussen var hos kvinderne suveræn, og satte det hele på plads på MTB-segmenterne og henviste Ann-Kathrin Scholtyssek (STK 90) til sølv og Tina Mechlenborg (Fredericia Triathlon Team) til bronze.

Se resultater her

Tak for et godt stævne!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er åben igen

DIF og DGI’s coronahjælpepulje er igen åben for ansøgninger, da der er kommet flere millioner i puljen. Midlerne kan også søges af de foreninger, som tidligere har søgt og fået midler fra puljen.