Børne- og Ungdomstræner seminar med 26 veloplagte deltagere

nov 1, 2019


I sidste weekend afholdt Triatlon Danmark det årlige Børne- og Ungdomstræner seminar. Denne gang var vi samlet i Odense Triathlon Klubs klublokale.

Dagen startede ud med et rigtigt spændende oplæg om Skole OL. Torben Dan Pedersen var forbi og fortalte bl.a. om Skole OL’s historie og den stadig større og større succes som Skole OL har år for år.
I 2020 er Triatlon med på Skole OL programmet når arrangementerne starter i foråret. Torben fortalte sammen med udvekslingskonsulent i Triatlon Danmark, Louise Rohr, om hvordan man som triatlonklub kan være med i dette spændende tiltag.

Derefter var Louise Kamuk Storm – PhD i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, oplægsholder i en workshop om træneren som nøgleperson.
Det kom der en masse spændende diskussioner og refleksioner ud af! Det var en fornøjelse at opleve hvor engagerede og vidende de 26 deltagere var.

Som det sidste punkt på dagsordenen blev 2019-sæsonen evalueret med konstruktiv kritik af DM TRI serien med mere. Og samtidig var der snak om den kommende 2020-sæson.

Fra Triatlon Danmark skal der lyde en stort tak til de engagerede oplægsholdere samt deltagere. Vi synes det var en rigtig god dag!

Til interesserede læsere derude, der gerne vil høre nærmere om Skole OL 2020. Så skal i være meget velkomne til at sende en mail til Louise Rohr louise.rohr@triatlon.dk

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …