Ansøgning om Pro-licens for 2021

dec 11, 2020


Efter et 2020 hvor det desvære har været sparsomt med stævner, håber vi på et anderledes 2021, hvor det bliver muligt igen at deltage konkurrencer – både internationale og danske.

Så, er du elite/PRO-atlet, og ønsker du at konkurrere i World Triathlon Cooperation (WTC), Challenge family, Powerman og Xterra eller i eliteklassen i officielle elitestævner under European Triathlon Union (ETU), World Triathlon (WT)-regi, skal du huske at ansøge om en Pro-licens for 2021 senest den 20/12 eller min. 6 mdr. før konkurrence. Undtagelsen er junioratleter, der kører i ETU og WT-regi.

Baggrunden for Pro-licensen er at Triatlon Danmark ønsker at have muligheden for at kunne bede Anti Doping Danmark (ADD) om at dopingteste aktive atleter med en Triatlon Danmark Pro-licens under træning. Dette ønskes både at arbejde præventivt og afskrækkende mod brug af doping og for at kunne afdække snyd, hvis det skulle være tilfældet.

Prisen for en Pro-licens er 1500kr. som går til at dække udgifterne til dopingtests.

Læs mere om Triatlon Danmarks Pro-licens og find ansøgningsskemaet til Pro-licens 2021 HER.

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …