Andreas Schilling klar til sæsonens anden WTS-afdeling på Bermuda

Apr 27, 2019


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

World Triathlon Series anden afdeling afholdes på Bermuda, som blandt andet byder på en hård cykelrute. Distancen er olympisk, 1500-40-10.

Schilling fik en udmærket WTS sæsondebut i Abu Dhabi i starten af marts måned, hvor det blev til en 14. plads på sprintdistancen. Denne gang er der dobbelt op på distancen på Bermuda, og det kan måske vise sig at være en fordel for Schilling, da især cykeldelen ligger op til angreb med en hård rute.
Sidste år var Schilling i udbrud med de tre nordmænd Iden, Blummenfelt og Stornes, som i øvrigt sensationelt endte med at rydde podiet.
Det vil ikke være utænkeligt med et udbrud igen i år, men der er nu nok flere nationer der vil være ekstra opmærksomme denne gang, og ikke sådan uden videre lade et stærkt udbrud køre for langt væk. Hvis der altså kan holdes snor i dem?!

Lotte Miller, der har sin daglige træning på Tri Team SDU er også til start.

Begge race kan følges live på triathlonlive.tv

Starttid herrer: 18.00 DK-tid
Starttid kvinder: 21.00 DK-tid

Startliste herrer her
Startliste kvinder her

WTS ranking her

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …