Age Group Landsholdet 2020

dec 18, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Danske medaljetagere til VM i Cross Triatlon. Foto: Triatlon Danmark

312 danske Age Group triatleter har i 2019 klaret kvalifikationskravet til Age Group landsholdet

Sæsonen 2019 er ved at være historie og det betyder at vi nok en gang er klar med det danske Age Group Landshold for den kommende sæson.

Igen i 2019 har de danske Age Group atleter markeret sig flot i det internationale triatlonlandskab – således har der været danskere i aktion over det meste af verden og i mange forskellige discipliner – Alt fra vintertriatlon i Norditalien til brostens-duatlon i Viborg har været på plakaten.

Danmark har i 2019 sæsonen hentet mere end 30 førstepladser igennem året til de kvalificerende internationale stævner og imponerende 27 atleter har kvalificeret sig på A-krav til Age Group Landsholdet 2020.

De mest aktive triatleter igennem året har været Peter Holbech Andersen (Odder Triathlon Klub) der har klaret kvalifikationskravet hele 6 gange, mens det for kvindernes vedkommende er Charlotte Berner (Aarhus 1900) og Else Grønkjær-Bloch (Esbjerg Tri og Multisport) der har klaret kvalifikationskrav 5 gange hver –alle tre har været særdeles aktive både nationalt og internationalt.

På klubniveau er det for andet år i træk Odense Triatlonklub, der har flest atleter kvalificeret. Odense Triatlonklub har hele 27 atleter med på listen for 2020, herefter kommer Aarhus 1900 Triathlon med 24 atleter skarpt forfulgt af Silkeborg Motion og Tri med 23 kvalificerede atleter.
Tri Club Denmark har 19 kvalificerede atleter, hvorefter Fredericia Triathlon Team runder top-5 af med 14 kvalificerede atleter.

Du kan se alle de dygtige atleter der har kvalificeret sig HER og læse mere om Age Group landsholdet og se den internationale stævnekalender HER

Stort tillykke til alle de kvalificerede atleter – vi håber at se rigtig mange af Jer i de rød hvide farver i 2020

 

Duatlon i Rødekro med “vind i sejlene”

Duatlon i Rødekro med “vind i sejlene”

“Der blæst’ en vældig vind den daw ud’ fra vest. (uha da da, uha da da da da)” sang De Nattergale tilbage i 1988, men det kunne lige så godt have været ment om den vind, der ramte deltagerne som en hammer ved gårsdagens duatlon i Rødekro. læs mere….

Testsamling forår 2024

Testsamling forår 2024

32 talentfulde unge atleter havde pakket svømmetøjet og løbeskoene og var til testsamling i weekenden i Odense. Læs mere….