Aflysning af Deloitte Øresund Triathlon 2018

aug 30, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

Det er også kommet forbundet for øre at Deloitte Øresund Triathlon 2018 er blevet aflyst.
Skærpede krav fra politi og beredskab samt udfordringer med at rekruttere de fornødne antal Trafik Officials er alle udfordringer vi i triatlonsporten i fremtiden ved fælles indsats skal løse på bedste vis.
Uanset årsagen til aflysning af Deloitte Øresund Triathlon 2018 er det en rigtig irriterende situation for alle de triatleter der har trænet frem imod denne udfordring.

I Dansk Triatlon Forbund bløder vi for alle triatleter i Danmark – medlem eller ikke medlem – Medlemsstævne eller ikke medlemsstævne.
Vi ønsker blot at værne om og udvikle vores fantastiske sport på bedste vis.
Vi har undersøgt hvad der er af muligheder for at de af Jer, der står på startlisten til Deloitte Øresund Triathlon 2018 kan nå en tilmelding og dermed får en mulighed eller to for at få brændt krudtet af og vist at formen er hvor den skal være. Alle på startlisten til Deloitte Øresund Triathlon 2018 har eller får direkte besked herom fra Running26.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund
Morten Fenger, Direktør

Andreas Schilling indstiller flot karriere

Andreas Schilling har besluttet at indstille sin professionelle triatlonkarriere efter seks sæsoner i den absolutte verdenselite inden for olympisk triatlon.