Aarhus 1900 Triathlon en del af DTriF’s elitesetup

jan 23, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Tommel op for Aarhus 1900 Triathlons flotte præstationer i de sidste par sæsonen, som nu honoreres med at Aarhus 1900 Triathlon er en officel del af DTriF’s elitesetup. Foto: Aarhus 1900 Triathlon

Fra efteråret 2017 er Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling blevet en officel del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup.

I de seneste sæsoner har Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling leveret mange flotte og bemærkelsesværdige resultater på kort- og langdistancetriatlon.
Resultaterne er kommet ud af et stærk elitemiljø og det ser ud til at Aarhus 1900 Triathlons store ungdomsafdeling, 1900 Tri Alligators, er klar til at understøtte eliteafdeling i årene fremover.
Denne flotte udvikling er en gevinst for elitetriatlon i Danmark og vil forhåbentlig medvirke til at vi i også i fremtiden vil fremstå som en stærk triatlonnation i international sammenhæng.

Sportschef i Dansk Triatlon Forbund Michael Krüger siger følgende om samarbejdet: ”Vi har været i løbende dialog med Århus 1900 omkring hvordan det nuværende setup kunne løftes og understøttes. Fra Dansk Triatlon Forbunds side er vi meget glade og tilfredse med det arbejde der er udført de sidste 2 sæsoner. På baggrund af dette vil Århus 1900 Triathlon fra dags dato officielt indgå som en del af DTRIF`s officielle elitesetup. Dette er også meddelt Team Danmark.

På sigt kan flere elitemiljøer blive en del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup såfremt det vurderes at det kan bidrage til at løfte dansk elitetriatlon som helhed.

Tillykke til Aarhus 1900 Triathlon.

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …