Aarhus 1900 Triathlon en del af DTriF’s elitesetup

Jan 23, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Tommel op for Aarhus 1900 Triathlons flotte præstationer i de sidste par sæsonen, som nu honoreres med at Aarhus 1900 Triathlon er en officel del af DTriF’s elitesetup. Foto: Aarhus 1900 Triathlon

Fra efteråret 2017 er Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling blevet en officel del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup.

I de seneste sæsoner har Aarhus 1900 Triathlons eliteafdeling leveret mange flotte og bemærkelsesværdige resultater på kort- og langdistancetriatlon.
Resultaterne er kommet ud af et stærk elitemiljø og det ser ud til at Aarhus 1900 Triathlons store ungdomsafdeling, 1900 Tri Alligators, er klar til at understøtte eliteafdeling i årene fremover.
Denne flotte udvikling er en gevinst for elitetriatlon i Danmark og vil forhåbentlig medvirke til at vi i også i fremtiden vil fremstå som en stærk triatlonnation i international sammenhæng.

Sportschef i Dansk Triatlon Forbund Michael Krüger siger følgende om samarbejdet: ”Vi har været i løbende dialog med Århus 1900 omkring hvordan det nuværende setup kunne løftes og understøttes. Fra Dansk Triatlon Forbunds side er vi meget glade og tilfredse med det arbejde der er udført de sidste 2 sæsoner. På baggrund af dette vil Århus 1900 Triathlon fra dags dato officielt indgå som en del af DTRIF`s officielle elitesetup. Dette er også meddelt Team Danmark.

På sigt kan flere elitemiljøer blive en del af Dansk Triatlon Forbunds elitesetup såfremt det vurderes at det kan bidrage til at løfte dansk elitetriatlon som helhed.

Tillykke til Aarhus 1900 Triathlon.

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …