Årets Talent 2016 – Sif Bendix Madsen

mar 29, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Sif modtager prisen af politisk eliteansvarlig, Mogens Strange Hansen. (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Ved den lejlighed blev årets priser uddelt, og Årets Talent 2016 gik til Sif Bendix Madsen, der stiller op for TRI4 og til daglig bruger mange af hendes træningstimer i Gentofte Svømmeklub, samt i løbeklubben Sparta. 

Af Mogens Strange Hansen, Politisk Eliteansvarlig i Dansk Triatlon Forbund 

Ungdomslandholdstriatlet – inden at have gennemført en triatlon!

Min første tanke var at det kan man da ikke blive – men når man hedder Sif Bendix Madsen er der meget der ikke er, som det plejer at være.

Ved Sifs første optræden til Iagttagelsessamlingen i 2015  var det tydeligt for landstrænere og undertegnede at her var der tale om en helt speciel pige. På trods af beskeden fysisk størrelse var Sif I stand til at svømme hurtigt – klart under kravtiden til ungdomslandsholdet. På løbebanen var Sif til stor overraskelse lige så overbevisende under kravtiden. Når man så har en far der hedder Dion Bomstærk Madsen må cykelgenerne jo være på plads, de venter bare på at blive aktiveret.

Lige siden har Sif stort set kun givet den gas – I triatlonsammenhæng kulminerede det i 2016 med et ungdoms Europa Mesterskab for U17, podieplacering til sidste afdeling af DM TRI serien hos seniorerne og på årets sidste dag en Danmarks rekord på 10 km løb for U15-16 piger.

Med en sådan rekordliste kan der ikke være et gran tvivl om Sifs kvaliteter og vi glæder os til at følge hende fremover.

Tillykke med titlen: Årets Talent 2016.

På vegne af Danske Triatlon Forbund,
Mogens Strange Hansen, politisk eliteansvarlig.

 

 

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …