Årets priser 2017

dec 21, 2017

Årets Idrætsleder og Årets Age-Group atlet 2017 – indstillinger fra klubberne. 

Traditionen tro skal der uddeles flere priser for sæsonen der er overstået. Det sker som altid på Dansk Triatlon Forbunds årlige generalforsamling, der i 2018 afholdes i Odense den 24. marts.

For at kunne hædre de korrekte kandidater har vi brug for jeres hjælp ude i klubberne. Send en motiveret indstilling på en ½ til en hel side samt et godt billede af personen der indstilles. Se kriterier og indstillings-frister nedenfor.

Indstillinger sendes til post@triatlon.dk

Årets Idrætsleder
Indstillingsfrist: 1. marts 2018
Kåring af ”Årets Idrætsleder” er en hyldest til alle de mange timer og de mange gode initiativer, som tages ude i det ganske land af de frivillige ledere. Små som store præstationer, der måske ikke altid trækker de store overskrifter, men som har lige så stor betydning for sporten som internationale toppræstationer. 

Kriteriet for at blive ”Årets idrætsleder” er kort og godt – en person som i særlig grad har bidraget til at fremme triatlonsporten og har ydet en ekstraordinær indsats dette år. 

Det er Dansk Triatlon Forbunds bestyrelse, som udpeger årets idrætsleder og dette gøres på baggrund af indstillinger fra medlemsklubberne. 

Årets Age-Group Atlet
Indstillingsfrist: 1. februar 2018

Årets Age-group Atlet er en hæder som medlemmerne i Dansk Triatlon Forbund giver til de atleter, der har lavet den/de mest bemærkelsesværdige og flotte præstationer i løbet af året – valgt af medlemmerne.

Kriterier for at blive indstillet til Årets Age-groupatlet:
-Atleter indstilles af klubberne på baggrund af resultater ved DM-stævner
-Atleter indstilles af klubberne på baggrund af resultater ved EM/VM
-Atleter indstilles af klubberne på baggrund af resultater og/eller ekstraordinære præstationer ved nationale og internationale konkurrencer.
-Der skal følge en kort beskrivelse af hvad atleterne har opnået og begrundelse for indstilling.

Efter indstillingen af klubberne:
-Såfremt der er mere end 5 herrer og 5 kvinder, afgør bestyrelsen (politiske breddeansvarlige og udviklingskonsulenterne) hvem der skal indstilles.
-Afstemning vil foregå på forbundets hjemmeside og afgør, hvem der er årets age-group atlet 2017 – valgt af medlemmerne via medlems-nr. og log in.
-Uddelingen sker sammen med de andre kåringer fx ved årets generalforsamling.

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Årets idrætsleder 2016 – Martin Ishøj