Årets Age-Group Triatlet 2016 – Carol Rasmussen

Mar 28, 2017


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Carol Rasmussen modtager her prisen af DTriF’s formand Mads Freund. (Foto: DTriF)

I lørdags blev Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling afholdt i Fredericia. Og ved den lejlighed blev årets priser uddelt.

I afstemningen om Årets Age-Group Triatlet 2016, blandt alle Dansk Triatlon Forbunds medlemmer, fik Carol Rasmussen flest stemmer. Carol blev indstillet til Årets Age-Group Triatlet 2016 af Karlslunde Tri med baggrund i at hun adskillige gange på fornemmeste vis har repræsenteret klubben og Danmark i udlandet. I 2016 har hun bl.a. vundet tre medaljer ved internationale mesterskaber.

Carol leverer konsekvent topplaceringer og har gjort det i mange år. I sin aldersgruppe er hun konstant blandt de alle bedste i verden. Indenfor Cross Duatlon og Cross Triatlon tilhører hun – på trods af sin alder – eliten i Danmark, og vandt bl.a. DM i Cross duatlon i foråret.

Kronen på værket blandt årets resultater var, at hun i oktober vandt verdensmesterskabet i Offroad-Tri i sin aldersgruppe på Hawaii – og dermed forsvarede sidste års titel. En titel som hun i øvrigt også vandt i 2012.

Derudover er Carol er stort aktiv i den lokale triatlonklub, hvor hun med sin træningsiver og resultater er en stor inspiration for klubbens øvrige medlemmer. Hun er en aktiv deltager i klubbens fællesskab og bl.a. står hun over vinteren for klubbens MTB-træning. Klubben har også tidligere brugt hende som foredragsholder.

Dansk Triatlon Forbund ønsker stort tillykke med kåringen!

Fælles Zwift-træning

Med COVID-19-restriktioner og vinterens komme kan det være svært at få lavet den træning, som man gerne vil i sin lokale triatlonklub. Men det er der råd for nu. KTK86 åbner de virtuelle døre på vid gab og inviterer alle klubmedlemmer, der har lyst, til at deltage i cykeltræning på Zwift. Læs mere …