6. plads til Ganløse Tri-center ved EM mixed relay for klubhold

okt 8, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Anne Holm, Emil Holm, Scoot Steenberg og Augusta Christensen.

Ganløse Tri-Center hentede en flot 6. plads ved EM mixed relay for klubhold i Lissabon. Holdet bestående af Anne Holm, Scott Steenberg, Augusta Christensen og Emil Holm var med i kampen om medaljer langt hen i konkurrencen.

Anne Holm kørte førsteturen og kom efter et perfekt første skifte ud på cykeldelen sammen med VM-sølvvinderen Katie Zaferes (USA). Zaferes stillede op for den potugisiske klub Budaörsi Triatlon Klub. De to fik skabt et lille forspring på de 7km cykling. Et forspring som Anne holdt fast i på de 1,5km løb, hvor hun kunne sende Scott afsted på andenturen med 18sek op til Budaörsi Triatlon Klub og ca. 10sek ned til Poissy Triathlon Klub fra Frankrig.

Scott var med i frontgruppen indtil løbedelen, hvor man tabte nogle sekunder.

Augusta kørte tredjeturen og Emil fjerdeturen.
Inden målgang var der 10sek penalty der skulle tages, men det fik heldigvis ingen betydning for det samlede resultat der endte med en 6. plads.

Se resultater her
Vær opmærksom på, at der er desværre er rod i tiderne. Den samlede tid og placering er god nok, men mellemtiderne for hver enkelt atlet passer ikke.

Tillykke med en flot holdindsats til Ganløse Tri-Center!

Andreas Schilling indstiller flot karriere

Andreas Schilling har besluttet at indstille sin professionelle triatlonkarriere efter seks sæsoner i den absolutte verdenselite inden for olympisk triatlon.