57 Aspiranter deltog i DM TRI serien Kanaltriatlon i Næstved

aug 8, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Koncentration ved et af cykelrutens 3 vendepunkter. Foto: Kanaltriatlon

Det var en stor fornøjelse at se et stort felt af Aspiranter i alderen 12år-17år give den fuld gas på 375m svømning, 10km cykling og 2,5km løb i Næstved til Kanaltriatlon i søndags.

Der blev vist flotte færdigheder hos Aspiranterne, der blev udfordret på mange forskellige områder under stævnet i Næstved.

Svømningen i åbent vand er for nogle af Aspiranterne en udfordring i sig selv, men alle klarede de 375m i flot stil.

Cykelruten på 4×2,5km var udfordrende med flere 180graders vendepunkter, 90graders sving, stykker med sidevind, op ad bakke og ned ad bakke. Derudover var der rig mulighed for at få trænet færdighederne i at ligge på hjul og køre i gruppe. Og det var tydeligt at se, at der ude i klubberne bliver lavet et flot stykke arbejde for at få de unge triatleter til at blive dygtige teknikere på to hjul.

Løberuten på 2×1,25km var ligeledes udfordrende med en lang bakke op til centrum af Næstved, og nedløb som blandt andet gik over et stykke med brosten. Det kræver god teknik at beherske opløb, nedløb og løb på svært underlag!

Resultater

Ungdom B piger
1. Mia Krüger (Ganløse Tri-Center)
2. Beathe Gejl (Aarhus 1900 Triathlon)
3. Mille Astrup (Aarhus 1900 Triathlon)

Ungdom A piger
1. Kajsa Sophie Grønberg Christensen (Ganløse Tri-Center)
2. Victoria Vestergaard Hansen
3. Lizette Nikolajsen (Esbjerg Ungdomstriatlon)

Ungdom B drenge
1. Christian Nass (Odense Triathlon Klub)
2. Niklas Faaborg Andersen (Aarhus 1900 Triathlon)
3. Nicolai Wiuff (Tri4)

Ungdom A drenge
1. Noah Borgen Morell (Guldborgsund Triathlonklub)
2. Mats Krüger (Ganløse Tri-Center)
3. Victor Tvistholm Jørgensen (Karlslunde Tri)

Se alle Aspirantresultaterne her

Årets sidste DM TRI serie stævne er lørdag d. 1. september i Fredericia, hvor distancen også vil være 375m svømning – 10km cykling – 2,5km løb. Også i Fredericia er ruten særdeles publikumsvenlig. Der vil være mulighed for at følge de unge mange gange i løbet af konkurrencen helt tæt på.

Dansk Triatlon Frobund

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …