2018 Vejle ETU Powerman Middle Distance Duathlon European Championships

jan 25, 2018


Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

Pressemeddelelse fra Vejle IF:

I weekenden d. 5 & 6 maj gentager Vejle IF sidste års Powerman succes. 
2018 udgaven af Powerman Vejle bliver stort og internationalt, med afvikling af både et officielt Europamesterskab (EM) under European Triathlon Union og Danmarksmesterskab (DM) – i Duatlon under Dansk Triatlon Forbund.

Distancen for begge mesterskaber er 10 km løb- 60 km cykling – 10 km løb og alle deltagere er som minimum med i DM – og har man en klublicens under Dansk Triatlon Forbund, er man også med i EM.

Vejle IF er arrangør på 2018 Vejle ETU Powerman Middle Distance Duathlon European Championships og har stor erfaring fra andre kendte motionsløb i Vejle (Vejleløbet, Frøs stafetten, Kvindeløbet, Vejle Ådal og Dr. Nielsen Vinterhyggemaraton). Vejle IF`s klubchef Ronny Kert udtaler ”Vi glæder os til igen at afholde Powerman og vi er stolte af, at Vejle IF har fået muligheden for at løfte et event af international standard. Dette kan kun lykkes, idet der er rigtigt mange frivillige, som bakker op omkring projektet.
Stor tak skal også lyde til opbakningen fra Vejle kommune og Campus Vejle, uden gode samarbejds-partnere kunne dette ikke lade sig gø
re”.

Campus Vejle vil blive centrum for al aktivitet i weekenden, hvor start og finish er midt på Boulevarden.
Der vil også være en stor EXPO.
For de, som ikke er klar til et fuldt EM, er der for de voksne mulighed for at køre det åbne race på samme ruter, men på halv distance 5 km løb- 30 km cykling – 5 km.

 

Derudover vil der søndag være mulighed for Power Kids race på ultrakort distance ( for deltager fra 5-10 år), Family Racing og besigtigelse af EXPO, så bring hele familien ned til Campus Vejle og få en god og spændende dag med sport for hele familien.
Vejle IF´s Klubchef Ronny Kert udtaler: “EXPO, Power Kids race og Family Racing vil alt sammen være gratis at deltage i. Der vil også være Street Food vogn på Boulevarden, samt mulighed for at opleve nogle af verdens ypperste atleter på tæt hold, så vi håber på en stor folkefest og inviterer alle Vejles borgere”.


Man kan se mere info om stævnet her

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …