15 unge til Next Generation Challenge i Køge

sep 14, 2020

Søndag d. 13.  sep. blev der for anden gang holdt Next Generation Challenge – denne gang i Køge af SHS-Stevns Tri.

De 15 unge, heraf hele 8 fra Karlslunde Tri, som deltog begyndte dagen med at svømme 400m i Køge Svømmeland, og efter en pause løb de 3km på Køge Atletik Stadion.

Det var tydeligt fra morgenstunden, at de unge var motiverede, klar til at give den gas, prøve sig selv af og mærke lidt race stemning igen.

Gensynsglæden var også let at spore blandt de unge, som ikke har set så meget til hinanden i år, som de ellers er vant til i forbindelse med stævner.

I svømningen var de unge opdelt i tre heat, og der blev sat rigtig mange fine tider – flere svømmede endda nye personlige rekorder på distancen.

Efter svømningen tog alle videre til Køge Atletik Stadion, hvor der var en pause, og hvor der blev tanket op lidt op inden løbet blev skudt i gang. Alle startede i samme heat. Feltet blev dog hurtigt spredt, da der var stor aldersspredning på deltageren, men alle gav alt, hvad de kunne, og her blev der også sat flere personlige rekorder.

Den samlede resultatliste for både Next Generation Challange i Aarhus og i Køge er tilgængelig fra på onsdag på triatlon.dk under Ungdom.

En stor tak til SHS-Stevns Tri for en vellykket dag og til Køge Tri Team for lån af svømmetid og ikke mindst til alle for en skøn dag med race og hygge.

Den sidste og tredje Next Generation Challenge er i Odense på SDU d. 27. september. Vi håber, at rigtig mange også har lyst til at deltage her.  Tilmeld dig her.

 

Triatlonfest i Ringe

Triatlonfest i Ringe

Lørdag var der triatlonfest i Ringe, da Ringe TRI afviklede DM Aquatlon, Aspirant Super Sprint, Elite Super Sprint og DM MIXED RELAY for aspiranter, Age-Group og Elite.