Ny dato for Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships

okt 2, 2020

Vi er glade for at kunne annoncere at Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships afvikles den 2. oktober 2021 – altså om præcis ét år.

De atleter, der allerede har registreret sig, og som ikke har bedt om refusion, jeres tilmelding er automatisk rykket til næste år.

For alle andre åbner registreringen senere i oktober måned. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 2. oktober 2021 og vær med til et verdensklassestævne i en super atmosfære.

Outdoor Arena og Triatlon Danmark ser frem til at byde jer alle velkommen i de fantastiske omgivelser i Viborg til næste år.

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….