Ny dato for Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships

okt 2, 2020

Vi er glade for at kunne annoncere at Viborg ITU Powerman Middle Distance Duathlon World Championships afvikles den 2. oktober 2021 – altså om præcis ét år.

De atleter, der allerede har registreret sig, og som ikke har bedt om refusion, jeres tilmelding er automatisk rykket til næste år.

For alle andre åbner registreringen senere i oktober måned. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 2. oktober 2021 og vær med til et verdensklassestævne i en super atmosfære.

Outdoor Arena og Triatlon Danmark ser frem til at byde jer alle velkommen i de fantastiske omgivelser i Viborg til næste år.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.