Nationaltøj til den kommende sæson

feb 11, 2019

Det er nu muligt at bestille landsholdtøj til sæson 2019

Det er nu muligt at bestille landsholdstøj via webshoppen hos Champion System. Du kommer til webshoppen via linket nedenfor – her finder du også regler og andre retningslinjer.
Vær særligt opmærksom på at der er særlige regler i forhold til lynlåsplacering, ærmer mv. afhængig af hvilken distance du skal køre.

Du finder webshop og regler HER.

Størrelser og fit.
Champion System henviser til deres sizing guide som du også finder via ovenstående link.

Vores erfaringer fra 2018 har vist at modellerne Apex og Elite er meget elitære og derfor stramme i stoffet – hvilket kan betyde at du skal have en hjælper for at få dragten på.
Ønsker du mere fleksibelt stof er Performance-modellerne mere passende.

Læs mere om dragterne HER

Vi har et prøvesæt (Tri-dragter) i Brøndby som kan prøves i Idrættens Hus i Brøndby efter forudgående aftale på post@triatlon.dk

Uge 7, 8 og 9
– Mandag kl. 10-15
– Torsdag kl. 13-18 (kun uge 7 og 9)

Vi arbejder fortsat på at få et prøvesæt i Jylland, men det bliver desværre ikke i denne bestillingsrunde.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.