Medlemstilbud der løfter grundformen

aug 22, 2016

Som medlem af en klub under Dansk Triatlon Forbund har man mange fordele og masser af medlemstilbud – fra et stort antal træningstimer med kvalificerede trænere, til et klubliv og et socialt netværk blandt ligesindede triatleter. Men det stopper ikke her. Dansk Triatlon Forbund har en række aftaler med vores samarbejdspartnere, der tilgodeser vores medlemmer helt kontant.

Blandt disse tilbud ligger muligheden for at drage sydpå væk fra den berygtede danske sommer ned til sol og perfekte stabile forhold til en træningsferie. Huset der har plads til op til otte personer ligger i området Reserva del Higueron, som ligger mellem Fuengirola og Benalmadena med 900 meter til en af de bedste strande sydvest for Malaga.

 

Feriehuset ikke langt fra Malaga kan lejes af medlemmer af Dansk Triatlon Forbund med en god medlemsrabat.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …