Medlemstilbud der løfter grundformen

aug 22, 2016

Som medlem af en klub under Dansk Triatlon Forbund har man mange fordele og masser af medlemstilbud – fra et stort antal træningstimer med kvalificerede trænere, til et klubliv og et socialt netværk blandt ligesindede triatleter. Men det stopper ikke her. Dansk Triatlon Forbund har en række aftaler med vores samarbejdspartnere, der tilgodeser vores medlemmer helt kontant.

Blandt disse tilbud ligger muligheden for at drage sydpå væk fra den berygtede danske sommer ned til sol og perfekte stabile forhold til en træningsferie. Huset der har plads til op til otte personer ligger i området Reserva del Higueron, som ligger mellem Fuengirola og Benalmadena med 900 meter til en af de bedste strande sydvest for Malaga.

 

Feriehuset ikke langt fra Malaga kan lejes af medlemmer af Dansk Triatlon Forbund med en god medlemsrabat.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.