Martin Jensen mod Javier Gomez i Ironman 70.3 Dubai

jan 26, 2017

Årets første triatlonrace med et stjernespækket felt til start køres allerede i morgen i Dubai, hvor det gælder Ironman 70.3. Martin Jensen (Aalborg Triathlon Klub) er det danske islæt i elitefeltet, og det er ikke første gang at Martin konkurrerer i ørkenstaten.
I 2015 stak Martin af fra feltet og havde et forspring på 90sek til en forfølgergruppe på 5 atleter efter 50km cykling, men en fejl gav de 5 forfølgere en 2,5km kortere cykeltur og pludselig var forspringet væk.. Martin blev alligevel en flot nr.5 i et meget stærkt felt.

Feltet er også meget stærkt denne gang. Startlisten tæller bl.a. et af triatlonsportens allerstørste navne, Javier Gomez (ESP). En mand som Martin ikke ønsker at have med hjem efter de 90km cykling. Derudover kan nævnes navne som Josh Amberger (AUS), Michael Raelert (GER), Terenzo Bozzone (NZL), Tim O’Donnell (USA) og mange andre farlige fyre!

Martin kommer med en langrendstræningslejr i bagagen, som før har været en optimal forberedelse for ham, så mon ikke vi får en aggresiv Martin at se på cykeldelen! Lad os håbe det.

Martin Jensen er eneste danske PRO-atlet, men vi har 35 danske Age-Group atleter til start, klar til at give den gas!

Startlisten kan ses her

For de morgenfriske kan racet følges fra kl. 3.45 (DK-tid) her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Martin Jensen under Challenge Dubai 2015

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.