Martin Jensen mod Javier Gomez i Ironman 70.3 Dubai

jan 26, 2017

Årets første triatlonrace med et stjernespækket felt til start køres allerede i morgen i Dubai, hvor det gælder Ironman 70.3. Martin Jensen (Aalborg Triathlon Klub) er det danske islæt i elitefeltet, og det er ikke første gang at Martin konkurrerer i ørkenstaten.
I 2015 stak Martin af fra feltet og havde et forspring på 90sek til en forfølgergruppe på 5 atleter efter 50km cykling, men en fejl gav de 5 forfølgere en 2,5km kortere cykeltur og pludselig var forspringet væk.. Martin blev alligevel en flot nr.5 i et meget stærkt felt.

Feltet er også meget stærkt denne gang. Startlisten tæller bl.a. et af triatlonsportens allerstørste navne, Javier Gomez (ESP). En mand som Martin ikke ønsker at have med hjem efter de 90km cykling. Derudover kan nævnes navne som Josh Amberger (AUS), Michael Raelert (GER), Terenzo Bozzone (NZL), Tim O’Donnell (USA) og mange andre farlige fyre!

Martin kommer med en langrendstræningslejr i bagagen, som før har været en optimal forberedelse for ham, så mon ikke vi får en aggresiv Martin at se på cykeldelen! Lad os håbe det.

Martin Jensen er eneste danske PRO-atlet, men vi har 35 danske Age-Group atleter til start, klar til at give den gas!

Startlisten kan ses her

For de morgenfriske kan racet følges fra kl. 3.45 (DK-tid) her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Martin Jensen under Challenge Dubai 2015

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.