Marian Just Borsinski ny talentansvarlig

jun 23, 2021

Foto: Marian Just Borsinski

Marian Just Borsinski ansættes som Triatlon Danmarks nye talentansvarlig med tiltrædelse pr. 1. august.

Vi er glade for at kunne præsentere Marian Just Borsinski som Triatlon Danmarks nye talentansvarlig.

Marian er allerede et velkendt ansigt i det danske ungdomstriatlonmiljø, og han har gennem sit nuværende arbejde som ungdomscheftræner i Aarhus 1900 Alligators og tidligere som træner og ungdomskoordinator i Odense Triathlon Klub stor erfaring i at arbejde med talentmiljøer og talentfulde unge triatleter.

Udover praktisk erfaring med talentarbejdet har Marian en bred og fagligbaseret viden inden for projektstyring, præstationsoptimering og skabelse af succesfulde talent- og elitemiljøer fra sin kandidatuddannelse i Konkurrence- og Eliteidræt fra Syddansk Universitet, som han bringer med sig ind i jobbet.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at skulle starte som talentansvarlig i Triatlon Danmark. Jeg brænder for at arbejde med unge talentfulde mennesker og med talentudvikling og talentudviklingsmiljøer generelt. Jeg tror på, at et tæt samarbejde og et stærk netværk mellem de forskellige ungdomstrænere og udøvere er essentielt for at vi, som en forholdsvis lille sport i Danmark, kan lykkedes. Som talentansvarlig vil jeg derfor arbejde for en endnu større vidensdeling og samarbejde mellem de forskellige miljøer, fortæller Marian Just Borsinski.

Som talentansvarlig bliver en af Marian hovedopgaver at være med til at sikre at arbejdet med ungdomstriatlon og unge triatleter i ungdomsafdelingerne følger principperne om, at der er plads til alle uanset niveau, og at talentudvikling og elitefokusering er et tilvalg for den enkelte unge.

Derudover vil Marian som talentansvarlig også komme til at stå i spidsen for afholdelse af Triatlon Danmarks talentsamlinger og være en del af forbundets to ungdomscamps.

”Vi er rigtig glade for at få en kapacitet som Marian ind som talentansvarlig i Triatlon Danmark. Udover at være faglig kompetent og erfaren i arbejdet med ungdomstriatlon, er Marian et utroligt vellidt og behageligt menneske, som man kan mærke brænder for at arbejde med talentfulde unge triatleter, udtaler Morten Fenger, direktør og sportschef i Triatlon Danmark.

Marian tiltræder som talentansvarlig 1. august 2021, men han vil allerede være at finde på forbundets Sommercamp der afholdes på Hald Ege Efterskole i næste uge.

Dommeruddannelse 2021

Dommeruddannelse 2021

Har du lyst til at være dommer til triatlonstævner? Så tilmeld dig Triatlon Danmarks dommeruddannelse den 8. august 2021. Læs mere ….

Verdens bedste søndagskontor

Verdens bedste søndagskontor

Jeg kalder pladsen bagpå for ”verdens bedste søndagskontor”, for man sidder fantastisk, har et suverænt overblik over atleterne, sådan beskriver Henrik Hansen det at sidde bag på motorcyklen som dommer til stævner i ind-og udland. Læs mere …

SE ANDRE NYHEDER