Maja Stage sølvvinder ved EM middeldistance

sep 5, 2016

Maja Stage (Odense Triathlon Klub) vandt søndag EM-sølv på middeldistancen (halvjernmand) i Walchsee, Østrig.

Maja har forbedret sin svømning flot i denne sæson. Det beviste hun endnu engang ved at være i rimelig kontakt med de førende efter de 1900m svømning. Små 2 minutter var der til de to første. Maja var oppe i en stor gruppe på 9 kvinder.
På de 90km kuperede cykling stak tyske Julia Gajer afsted. Ind i T2 havde Gajer en føring på 5min til Lisa Hütthaler (AUT), og 7min til Maja og Kim Morrison (GBR).
Løbet er Majas stærkeste disciplin og der blev også hentet godt ind på førende Gajer, men til sidst løb Maja tør for kilometer og sluttede som sølvmedaljevinder ca. 1min efter Gajer. Hütthaler vandt bronze.

Der blev også vundet medaljer af de danske Age-Group atleter, men Age-Group resultaterne er endnu ikke online.

Se resultater fra elite race her

Foto: Marcel Hilger

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.