Maja Stage sølvvinder ved EM middeldistance

sep 5, 2016

Maja Stage (Odense Triathlon Klub) vandt søndag EM-sølv på middeldistancen (halvjernmand) i Walchsee, Østrig.

Maja har forbedret sin svømning flot i denne sæson. Det beviste hun endnu engang ved at være i rimelig kontakt med de førende efter de 1900m svømning. Små 2 minutter var der til de to første. Maja var oppe i en stor gruppe på 9 kvinder.
På de 90km kuperede cykling stak tyske Julia Gajer afsted. Ind i T2 havde Gajer en føring på 5min til Lisa Hütthaler (AUT), og 7min til Maja og Kim Morrison (GBR).
Løbet er Majas stærkeste disciplin og der blev også hentet godt ind på førende Gajer, men til sidst løb Maja tør for kilometer og sluttede som sølvmedaljevinder ca. 1min efter Gajer. Hütthaler vandt bronze.

Der blev også vundet medaljer af de danske Age-Group atleter, men Age-Group resultaterne er endnu ikke online.

Se resultater fra elite race her

Foto: Marcel Hilger

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.