MAGNUS DITLEV 6’ER I CHALLENGE MIAMI

mar 13, 2021

Magnus Elbæk Ditlev (KTK86) rundede en rigtig god dansk triatlondag af med en 6. plads i Challenge Miami.
Magnus kørte sig hurtigt frem til fronten efter en god svømning. Mod slutningen af de 60km var det kun Starykowicz foran og med Frodeno lige bagefter. Desværre gik Magnus lidt ned på den sidste halvdel af løbet og røg ud af podieplaceringerne.
Men 6. pladsen er også flot og der er helt sikkert mere i vente fremover!
1. Jan Frodeno
2. Lionel Sanders
3. Ben Kanute
1. Jodie Stimpson
2. Lucy Charles
3 Jackie Hering
Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.