MAGNUS DITLEV 6’ER I CHALLENGE MIAMI

mar 13, 2021

Magnus Elbæk Ditlev (KTK86) rundede en rigtig god dansk triatlondag af med en 6. plads i Challenge Miami.
Magnus kørte sig hurtigt frem til fronten efter en god svømning. Mod slutningen af de 60km var det kun Starykowicz foran og med Frodeno lige bagefter. Desværre gik Magnus lidt ned på den sidste halvdel af løbet og røg ud af podieplaceringerne.
Men 6. pladsen er også flot og der er helt sikkert mere i vente fremover!
1. Jan Frodeno
2. Lionel Sanders
3. Ben Kanute
1. Jodie Stimpson
2. Lucy Charles
3 Jackie Hering
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.