Landsholdstøj

jan 31, 2018

Dansk Triatlon Forbund har fra 2018 indgået en aftale med firmaet Champion System om levering af landsholdstøj, hvilket både indbefatter konkurrencedragten og paradetøj.

Det betyder at vi fremover har mulighed for at levere flere forskellige løsninger af konkurrencedragter;  speedsuits, todelte, med og uden ærmer  og alle i godkendt landsholdsdesign og i flere prisklasser.

Derudover bliver der mulighed for at købe specialdesignet cykeltøj samt paradetøj i et unikt DTriF-design.

Vi forventer at webshoppen åbner indenfor de næste par uger. Se opslag på www.triatlon.dk

Fra 2018 vil aftalen om nationale konkurrencedragter ikke længere være forbeholdt én tøjproducent.
Dansk Triatlon Forbund vil henvise til webshoppen hos Champion System, da vi her har levering indenfor 6 uger, samt en sikkerhed for at navn og landekode er i rigtig størrelse og font.

Ønsker du som triatlet at køre i en anden dragt er det dit eget ansvar, at den dragt du måtte få produceret opfylder ITU’s regler vedr. nationale konkurrencedragter. – se mere her.
Designet af den godkendte danske nationaldragt kan ses her.

I forhold til dragten med ærmer håber vi at få designet godkendt af ITU indenfor de næste uger og denne vil så være at finde på ovenstående link.

Er dragten ikke identisk med det anmeldte design vil man blive afvist ved check-in / registrering.
DTriF har ikke mulighed for at godkende eller indsende dragter fra andre leverandører til godkendelse.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …