Landsholdstøj

jan 31, 2018

Dansk Triatlon Forbund har fra 2018 indgået en aftale med firmaet Champion System om levering af landsholdstøj, hvilket både indbefatter konkurrencedragten og paradetøj.

Det betyder at vi fremover har mulighed for at levere flere forskellige løsninger af konkurrencedragter;  speedsuits, todelte, med og uden ærmer  og alle i godkendt landsholdsdesign og i flere prisklasser.

Derudover bliver der mulighed for at købe specialdesignet cykeltøj samt paradetøj i et unikt DTriF-design.

Vi forventer at webshoppen åbner indenfor de næste par uger. Se opslag på www.triatlon.dk

Fra 2018 vil aftalen om nationale konkurrencedragter ikke længere være forbeholdt én tøjproducent.
Dansk Triatlon Forbund vil henvise til webshoppen hos Champion System, da vi her har levering indenfor 6 uger, samt en sikkerhed for at navn og landekode er i rigtig størrelse og font.

Ønsker du som triatlet at køre i en anden dragt er det dit eget ansvar, at den dragt du måtte få produceret opfylder ITU’s regler vedr. nationale konkurrencedragter. – se mere her.
Designet af den godkendte danske nationaldragt kan ses her.

I forhold til dragten med ærmer håber vi at få designet godkendt af ITU indenfor de næste uger og denne vil så være at finde på ovenstående link.

Er dragten ikke identisk med det anmeldte design vil man blive afvist ved check-in / registrering.
DTriF har ikke mulighed for at godkende eller indsende dragter fra andre leverandører til godkendelse.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.