Kvalifikationskrav 2018 til Tri-Team.dk

apr 13, 2017

Vil du være en del af Tri-Team.dk og være med til at repræsentere dit land til internationale mesterskaber?

Se hvordan du kvalificerer dig til dette her, scroll ned til “Kvalifikation” (LINK).

Tidligere har der været en inddeling af deltagere i kategorier og der har været tilskud til nationaldragten. Dette gik vi bort fra i 2016, og der vil i 2017 heller ikke være differentierede priser på nationaldragten.

På Tri-Team.dk kan du være en del af et fællesskab omkring internationale stævner. Der laves ofte et fælles program af en holdleder og i nogle tilfælde udbydes der rejsepakker med holdleder.

Som deltager på Tri-Team.dk har du nogle gode købs fordele: Du kan købe en lækker paradedragt (Hoodie + t-shirt) hos Byman Sport til en favorabel pris. Her har også mulighed for at købe en våddragt fra Blue Seventy med 25 % rabat. Har du brug for energi produkter kan du købe dette fra Gaia Sport og få 35 % rabat.

I løbet af året forsøger styregruppen for Tri-Team.dk at arrangere forskellige events før nogle af de større stævner.

Alt dette er noget du kan få glæde af ved at være en del af Tri-Team.dk.

Tri-Team.dk (Foto: Dansk Triatlon Forbund)
TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …