Kvalifikationskrav 2018 til Tri-Team.dk

apr 13, 2017

Vil du være en del af Tri-Team.dk og være med til at repræsentere dit land til internationale mesterskaber?

Se hvordan du kvalificerer dig til dette her, scroll ned til “Kvalifikation” (LINK).

Tidligere har der været en inddeling af deltagere i kategorier og der har været tilskud til nationaldragten. Dette gik vi bort fra i 2016, og der vil i 2017 heller ikke være differentierede priser på nationaldragten.

På Tri-Team.dk kan du være en del af et fællesskab omkring internationale stævner. Der laves ofte et fælles program af en holdleder og i nogle tilfælde udbydes der rejsepakker med holdleder.

Som deltager på Tri-Team.dk har du nogle gode købs fordele: Du kan købe en lækker paradedragt (Hoodie + t-shirt) hos Byman Sport til en favorabel pris. Her har også mulighed for at købe en våddragt fra Blue Seventy med 25 % rabat. Har du brug for energi produkter kan du købe dette fra Gaia Sport og få 35 % rabat.

I løbet af året forsøger styregruppen for Tri-Team.dk at arrangere forskellige events før nogle af de større stævner.

Alt dette er noget du kan få glæde af ved at være en del af Tri-Team.dk.

Tri-Team.dk (Foto: Dansk Triatlon Forbund)
Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…