Klubkonkurrencen ’Danmarks bedste triatlonklub’ køres også i 2020

dec 16, 2019

2019 var premiereåret for klubkonkurrencen ’Danmarks bedste triatlonklub’, og konkurrencen blev en stor succes med bred opbakning fra alle de danske triatlonklubber. Det er vi i Triatlon Danmark meget begejstrede over, og derfor fortsætter klubkonkurrencen naturligvis i 2020.

Aarhus 1900 Triathlon vandt flot og suverænt i 2019, og der var ikke så meget spænding om, hvem der skulle stå øverst på skamlen efter den sidste afdeling. Til gengæld var det ganske tæt imellem klubberne på de næste mange positioner, så måske der er nogle klubber, der er gået i heftig træning og kan byde Aarhus 1900 Triathlon kamp til det sidste i 2020?

I 2019 bestod klubkonkurrencen af 12 stævner, og i 2020 kommer der endnu flere stævner med. Inden jul præsenterer vi en samlet liste over alle stævnerne på hjemmesiden for ’Danmarks bedste triatlonklub’, så følg med på hjemmesiden og på sociale medier.

Pointsystem
Pointsystemet er sat sådan sammen, at der ved hvert stævne i klubkonkurrencen ’Danmarks bedste triatlonklub’ uddeles point for den enkelte atlets placering i hver aldersklasse.
Nr.1 = 99 point
Nr.2 = 98 point
Nr.3 = 97 point
Nr.4 = 96 point
Osv.
DNF = 5 point
DNS = 0 point

Det vil altså sige, at den enkelte klub optjener point ved at dens medlemmerne deltager i stævnerne, og klubben får flere point, hvis medlemmerne placerer sig langt fremme i resultatlisten.

Derfor skal du og din klub deltage i stævnerne
– Samtlige stævner i ‘Danmarks bedste triatlonklub’ er meget velorganiserede stævner, og du kan være sikker på at få en god oplevelse.
– Noget af det bedste ved at deltage i konkurrencer er at have nogen at dele oplevelsen med. Og hvem vil være bedre at dele oplevelserne med end dine klubkammerater?
– Du kan hjælpe din klub i kampen for at stå øverst på podiet efter det sidste stævne, løfte den store vandrepokal med dine klubkammerater og bryste sig af at være med i Danmarks bedste triatlonklub 2020!
– Alle stævnerne er sikkerhedscertificerede medlemsstævner under Triatlon Danmark, så du kan trygt deltage. Læs mere om sikkerhedscertificerede medlemsstævner her.

Vi glæder os til at kunne præsentere alle stævnerne, som er med i ’Danmarks bedste triatlonklub 2020’, og ikke mindst at se, hvilke klubber der vil give Aarhus 1900 Triathlon kamp til stregen i 2020.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Tanja Hesselbak Nielsen

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.