Klubkonkurrencen ’Danmarks bedste triatlonklub’ køres også i 2020

dec 16, 2019

2019 var premiereåret for klubkonkurrencen ’Danmarks bedste triatlonklub’, og konkurrencen blev en stor succes med bred opbakning fra alle de danske triatlonklubber. Det er vi i Triatlon Danmark meget begejstrede over, og derfor fortsætter klubkonkurrencen naturligvis i 2020.

Aarhus 1900 Triathlon vandt flot og suverænt i 2019, og der var ikke så meget spænding om, hvem der skulle stå øverst på skamlen efter den sidste afdeling. Til gengæld var det ganske tæt imellem klubberne på de næste mange positioner, så måske der er nogle klubber, der er gået i heftig træning og kan byde Aarhus 1900 Triathlon kamp til det sidste i 2020?

I 2019 bestod klubkonkurrencen af 12 stævner, og i 2020 kommer der endnu flere stævner med. Inden jul præsenterer vi en samlet liste over alle stævnerne på hjemmesiden for ’Danmarks bedste triatlonklub’, så følg med på hjemmesiden og på sociale medier.

Pointsystem
Pointsystemet er sat sådan sammen, at der ved hvert stævne i klubkonkurrencen ’Danmarks bedste triatlonklub’ uddeles point for den enkelte atlets placering i hver aldersklasse.
Nr.1 = 99 point
Nr.2 = 98 point
Nr.3 = 97 point
Nr.4 = 96 point
Osv.
DNF = 5 point
DNS = 0 point

Det vil altså sige, at den enkelte klub optjener point ved at dens medlemmerne deltager i stævnerne, og klubben får flere point, hvis medlemmerne placerer sig langt fremme i resultatlisten.

Derfor skal du og din klub deltage i stævnerne
– Samtlige stævner i ‘Danmarks bedste triatlonklub’ er meget velorganiserede stævner, og du kan være sikker på at få en god oplevelse.
– Noget af det bedste ved at deltage i konkurrencer er at have nogen at dele oplevelsen med. Og hvem vil være bedre at dele oplevelserne med end dine klubkammerater?
– Du kan hjælpe din klub i kampen for at stå øverst på podiet efter det sidste stævne, løfte den store vandrepokal med dine klubkammerater og bryste sig af at være med i Danmarks bedste triatlonklub 2020!
– Alle stævnerne er sikkerhedscertificerede medlemsstævner under Triatlon Danmark, så du kan trygt deltage. Læs mere om sikkerhedscertificerede medlemsstævner her.

Vi glæder os til at kunne præsentere alle stævnerne, som er med i ’Danmarks bedste triatlonklub 2020’, og ikke mindst at se, hvilke klubber der vil give Aarhus 1900 Triathlon kamp til stregen i 2020.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Tanja Hesselbak Nielsen

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.