Karrebæksminde Triatlon stopper samarbejdet med forbundet

jan 25, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

Karrebæksminde Triatlon vil mod forventning IKKE blive et sikkerhedscertificeret triatlonstævne under Dansk Triatlon Forbund i 2019.

Dansk Triatlon Forbund har tidligere meldt ud at Karrebæksminde Triatlon i 2019 ville blive et sikkerhedscertificeret medlemsstævne under forbundet (se link her)
Dette bliver ikke en realitet da teamet bag Karrebæksminde Triatlon har valgt at stoppe samarbejdet med forbundet.
Den lokale triatlonklub HG Atletik, Triathlon og Motion (HGATM) der ligesom forbundet havde indledt samarbejde med Karrebæksminde Triatlon har nu aflyst den planlagte Aquatlon,
der skulle være afviklet fredag 31. maj om aftenen ved havnen i Karrebæksminde.

”Vi er ærgerlige over at Karrebæksminde Triatlon har valgt at stoppe samarbejdet. Forbundet havde håbet ved dette samarbejde at få stævnet i Karrebæksminde sikkerhedsgodkendt og stævnecertificeret på lige fod med mange andre triatlonstævner i Danmark (Se mere her)
Det er mit håb at Karrebæksminde Triatlon på et senere tidspunkt engang i fremtiden igen har mod på at indlede et samarbejde” udtaler Morten Fenger, direktør i Dansk Triatlon Forbund

Dansk Triatlon Forbund

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.