Karrebæksminde Triatlon stopper samarbejdet med forbundet

jan 25, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

 

Karrebæksminde Triatlon vil mod forventning IKKE blive et sikkerhedscertificeret triatlonstævne under Dansk Triatlon Forbund i 2019.

Dansk Triatlon Forbund har tidligere meldt ud at Karrebæksminde Triatlon i 2019 ville blive et sikkerhedscertificeret medlemsstævne under forbundet (se link her)
Dette bliver ikke en realitet da teamet bag Karrebæksminde Triatlon har valgt at stoppe samarbejdet med forbundet.
Den lokale triatlonklub HG Atletik, Triathlon og Motion (HGATM) der ligesom forbundet havde indledt samarbejde med Karrebæksminde Triatlon har nu aflyst den planlagte Aquatlon,
der skulle være afviklet fredag 31. maj om aftenen ved havnen i Karrebæksminde.

”Vi er ærgerlige over at Karrebæksminde Triatlon har valgt at stoppe samarbejdet. Forbundet havde håbet ved dette samarbejde at få stævnet i Karrebæksminde sikkerhedsgodkendt og stævnecertificeret på lige fod med mange andre triatlonstævner i Danmark (Se mere her)
Det er mit håb at Karrebæksminde Triatlon på et senere tidspunkt engang i fremtiden igen har mod på at indlede et samarbejde” udtaler Morten Fenger, direktør i Dansk Triatlon Forbund

Dansk Triatlon Forbund

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.