Ivan W. Pedersen er årets idrætsleder 2019

nov 13, 2020

Årets idrætsleder 2019 er Ivan W. Pedersen fra Tørring IF Triathlon. Ivan fik overrakt prisen som ”Årets Idrætsleder 2019” af Triatlon Danmark i sidste uge.

Normalt bliver prisen overrakt til den årlige generalforsamling, men da det desværre ikke har kunne lade sig gøre at afholde generalforsamling i år, fik Ivan prisen, da Triatlon Danmark kom forbi til et klubbesøg.

Baggrund for uddelingen

Ivan er i særdeleshed en ildsjæl i Tørring IF Triathlon og han betyder virkelig meget for klubbens drift og trivsel. Specielt i sit virke som ungdomstræner, hvor har han været en bærende kraft bag skabelsen af klubbens gode ungdomsmiljø. Her er Ivan med til at sørge for, at der både er plads til alle unge, som ønsker at lave triatlon og at der er tid til at fokusere på den enkeltes udvikling.

Samtidig med at Ivan har fokus på de unge i klubben, er han også altid opmærksom på, hvordan man rekrutterer nye medlemmer til klubben.

Og det er ikke kun i klubben, Ivan gør et stor stykke arbejde. Han er ofte med som træner på forbundets ungdomscamps, og deltager i forskellige udviklingsgrupper og så er Ivan en vigtig brik i netværket for ungdomstrænere. Her er han især opmærksom på. hvordan ungdomsafdelingerne kan støtte hinanden og samarbejde og have fælles træning.

Uddrag af Tørring IF Triathlons indstilling af Ivan Watson Pedersen

Ikke bare i 2019 men igennem mange år, har Ivan været helt afgørende for Tørring IF Triathlon’s succes og udvikling. Ivan var blandt hovedmændene for opstarten af afdelingen i 2014/15. Uden hans ildhu og gåpåmod ville opstarten, og den størrelse som afdelingen hurtigt fik, ikke havde været fundet sted.

I vores verden er Ivan ”Kongen af Triatlon i Tørring” og en person som indeholder elementerne i en rollemodel, som vi i Tørring er stolte af at kunne indstille til Årets Idrætsleder.

I Triatlon Danmark er vi utrolig stolte af at have en så engageret og dygtig idrætsleder som Ivan i en af vores foreninger, og vi ønsker Ivan og Tørring IF Triathlon STORT TILLYKKE med prisen som Årets Idrætsleder 2019.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.