Ivan W. Pedersen er årets idrætsleder 2019

nov 13, 2020

Årets idrætsleder 2019 er Ivan W. Pedersen fra Tørring IF Triathlon. Ivan fik overrakt prisen som ”Årets Idrætsleder 2019” af Triatlon Danmark i sidste uge.

Normalt bliver prisen overrakt til den årlige generalforsamling, men da det desværre ikke har kunne lade sig gøre at afholde generalforsamling i år, fik Ivan prisen, da Triatlon Danmark kom forbi til et klubbesøg.

Baggrund for uddelingen

Ivan er i særdeleshed en ildsjæl i Tørring IF Triathlon og han betyder virkelig meget for klubbens drift og trivsel. Specielt i sit virke som ungdomstræner, hvor har han været en bærende kraft bag skabelsen af klubbens gode ungdomsmiljø. Her er Ivan med til at sørge for, at der både er plads til alle unge, som ønsker at lave triatlon og at der er tid til at fokusere på den enkeltes udvikling.

Samtidig med at Ivan har fokus på de unge i klubben, er han også altid opmærksom på, hvordan man rekrutterer nye medlemmer til klubben.

Og det er ikke kun i klubben, Ivan gør et stor stykke arbejde. Han er ofte med som træner på forbundets ungdomscamps, og deltager i forskellige udviklingsgrupper og så er Ivan en vigtig brik i netværket for ungdomstrænere. Her er han især opmærksom på. hvordan ungdomsafdelingerne kan støtte hinanden og samarbejde og have fælles træning.

Uddrag af Tørring IF Triathlons indstilling af Ivan Watson Pedersen

Ikke bare i 2019 men igennem mange år, har Ivan været helt afgørende for Tørring IF Triathlon’s succes og udvikling. Ivan var blandt hovedmændene for opstarten af afdelingen i 2014/15. Uden hans ildhu og gåpåmod ville opstarten, og den størrelse som afdelingen hurtigt fik, ikke havde været fundet sted.

I vores verden er Ivan ”Kongen af Triatlon i Tørring” og en person som indeholder elementerne i en rollemodel, som vi i Tørring er stolte af at kunne indstille til Årets Idrætsleder.

I Triatlon Danmark er vi utrolig stolte af at have en så engageret og dygtig idrætsleder som Ivan i en af vores foreninger, og vi ønsker Ivan og Tørring IF Triathlon STORT TILLYKKE med prisen som Årets Idrætsleder 2019.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.