Ironman Hawaii danskerstatistik

okt 12, 2019

Hvem var den første dansker der deltog i Ironman Hawaii og hvornår? Hvem har deltaget flest gange? Se den komplette oversigt over de 602 danskere der har deltaget i Ironman Hawaii gennem tiden!

Statistikken tager gennemførte og DNF (did not finish) med.

Oversigten er lavet efter bedste evne ved at have gennemgået resultatlisterne helt tilbage fra 1978, hvor den første udgave af Ironman Hawaii fandt sted.  Resultatlisterne fra 1998 og tidligere findes umiddelbart kun som billeder og er derfor lidt svære at analysere. Derfor kan der sagtens være mangler.
Send gerne eventuelle rettelser til rasmus.stubager@triatlon.dk

Sådan følger du racet

18.25 (DK-tid) – Herrer PRO starter
18.30 (DK-tid) – Kvinder PRO starter
18.55-19.25 (DK-tid) – Age-Group starter I grupper

Følg racet via livestreaming på Facebook Ironman Now. Showet starter så man kan følge forberedelserne inden start. Følg med her

App’en “Ironman tracker” kan med fordel også bruges til at følge triatleterne under racet ved at bruge BIB-numrene som kan ses herunder.

Tri-Oraklet er på plads på Hawaii og poster små videoer undervejs.
Der ligger allerede en masse tilgængelige videoer på facebook. Både interviews af legender, nutidens megastjerner, de danske PRO-stjerner og de danske Age-Group’ere. Følg med her

Hvis man ønsker at høre hvordan PRO’ernes optakt har været til det store race og deres taktak på raceday mm. Så kan det anbefales at lytte til interviews med Bob Babbitt, “Breakfast with Bob”. De fleste PRO’er er forbi studiet i ugens løb. Alle interviews ligger her

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Torbjørn Sindballe blev i 2007 nr. 3 ved Ironman Hawaii, hvilket fortsat er det bedste danske resultat.

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.