Information om afvikling af DM Mixed Relay, DM Aquatlon, 2. afdeling af DM TRI serien for aspiranter og Supersprint for Elite lørdag den 8. maj

apr 23, 2021

I følge myndighedernes plan for genåbning, er forsamlingsforbud 25 personer indendørs i svømmehallen på stævnedagen. Forsamlingsforbuddet tæller både deltagere, dommere og frivillige, så der vil kun være plads til 18 deltagere i svømmehallen á gangen.

Så for at kunne have en afviklingsplan klar, der overholder retningslinjerne, vil vi bede jer om at tilmelde jer inden søndag den 25. april kl. 23:59.

Mandag den 26. april laves den endelig plan for stævnedagen med det antal opdelte og adskilte stævner, som polititilladelsen giver mulighed for pba. af det antal deltagere, der har tilmeldt sig søndag aften.

Herefter vil der efterfølgende kun være de ledige pladser tilbage, som svarer til de starter, der ikke er solgt søndag aften.

Så for at du kan være sikker på at få en plads, og for at hjælpe arrangørerne med skabe de bedstemulige rammer for afvikling af Ringe TRI, bedes I tilmelde jer inden søndag aften.

Tilmelding til de forskellige stævner

Tilmelding til Supersprint for Elite og DM Mixed Relay her

Tilmelding til DM Aquatlon her

Tilmelding til DM TRI serien for aspiranter her

Vil du være gruppeleder og have adgang til stævneområdet?
Efter det fantastiske stævne i Glamsdalen med meget engagerede gruppeledere, der fulgte aspiranterne gennem hele dagen, vil vi rigtig gerne gentage dette i Ringe. Det vil være en stor fordel for alle parter. Vi opfordrer derfor holdledere, trænere eller forældre fra klubberne til at melde sig til denne opgave. Det kan ske direkte til Ringe TRI v. formand Troels Stubager, stubager@midtfyn.net eller M: 28 11 24 88.

Opgaven som gruppeleder er samtidigt din adgangsbillet til stævneområdet, så vil du være sikker på at kunne komme helt tæt på, skal du melde dig som gruppeleder. Der vil være plads til tilskuere på cykel- og løberuten.

Der er allerede fuld gang i svømmehallen i Ringe og alle cykel- løbe og skiftezonekort, samt raceguide er færdige og findes på www.ringetri.dk.

Vi glæder os til en fantastisk dag.

Venlig hilsen
Ringe TRI og Triatlon Danmark

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.