Information om afvikling af DM Mixed Relay, DM Aquatlon, 2. afdeling af DM TRI serien for aspiranter og Supersprint for Elite lørdag den 8. maj

apr 23, 2021

I følge myndighedernes plan for genåbning, er forsamlingsforbud 25 personer indendørs i svømmehallen på stævnedagen. Forsamlingsforbuddet tæller både deltagere, dommere og frivillige, så der vil kun være plads til 18 deltagere i svømmehallen á gangen.

Så for at kunne have en afviklingsplan klar, der overholder retningslinjerne, vil vi bede jer om at tilmelde jer inden søndag den 25. april kl. 23:59.

Mandag den 26. april laves den endelig plan for stævnedagen med det antal opdelte og adskilte stævner, som polititilladelsen giver mulighed for pba. af det antal deltagere, der har tilmeldt sig søndag aften.

Herefter vil der efterfølgende kun være de ledige pladser tilbage, som svarer til de starter, der ikke er solgt søndag aften.

Så for at du kan være sikker på at få en plads, og for at hjælpe arrangørerne med skabe de bedstemulige rammer for afvikling af Ringe TRI, bedes I tilmelde jer inden søndag aften.

Tilmelding til de forskellige stævner

Tilmelding til Supersprint for Elite og DM Mixed Relay her

Tilmelding til DM Aquatlon her

Tilmelding til DM TRI serien for aspiranter her

Vil du være gruppeleder og have adgang til stævneområdet?
Efter det fantastiske stævne i Glamsdalen med meget engagerede gruppeledere, der fulgte aspiranterne gennem hele dagen, vil vi rigtig gerne gentage dette i Ringe. Det vil være en stor fordel for alle parter. Vi opfordrer derfor holdledere, trænere eller forældre fra klubberne til at melde sig til denne opgave. Det kan ske direkte til Ringe TRI v. formand Troels Stubager, stubager@midtfyn.net eller M: 28 11 24 88.

Opgaven som gruppeleder er samtidigt din adgangsbillet til stævneområdet, så vil du være sikker på at kunne komme helt tæt på, skal du melde dig som gruppeleder. Der vil være plads til tilskuere på cykel- og løberuten.

Der er allerede fuld gang i svømmehallen i Ringe og alle cykel- løbe og skiftezonekort, samt raceguide er færdige og findes på www.ringetri.dk.

Vi glæder os til en fantastisk dag.

Venlig hilsen
Ringe TRI og Triatlon Danmark

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.