Har du styr på, hvordan du er forsikret?

jun 17, 2020

Nu, hvor der stille og roligt igen er åbnet op for klubtriatlontræningen, kan det være meget godt at vide, hvordan man som medlem og klub er dækket, hvis uheldet pludselig er ude og et klubmedlem f.eks. styrter på cykel under træningen.

Gennem medlemskabet af Triatlon Danmark er I som medlemmer og klubber dækket at DIF og DGI’s 5 fælles (kollektive) forsikringer hos Tryg.

De 5 forsikringer er:
1. En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige del dækker, hvis f.eks. en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet. Den frivillige del dækker, hvis en af foreningens frivillige ledere kommer til skade, mens han/hun virker for foreningen.
2. En ansvarsforsikring, som dækker det erstatningsansvar, som din forening kan pådrage sig i forbindelse med sin virksomhed.
3. En idrætsrejseforsikring, som dækker foreningens medlemmer, instruktører og ledere på foreningsrejser til udlandet.
4. En retshjælpsforsikring, som dækker foreningens omkostninger i forbindelse med en retssag.
5. Psykologisk krisehjælp, som dækker, hvis personer i eller omkring foreningen involveres i en alvorlig hændelse – f.eks. et ulykkestilfælde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at anmelde en skade/ulykke er du altid velkommen til at kontakte Triatlon Danmark på post@triatlon.dk eller på telefonnummer (+45)2928 4304.

Medlemstilbud
Som medlem af triatlon Danmark har du desuden adgang til en  særligt attraktive privatforsikring gennem Tryg, som bl.a. giver udvidet cykelforsikring og op til 30% rabat på forsikringer.

 

Klik på billedet ovenfor for at læse mere om medlemsfordelene.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.