Har du styr på, hvordan du er forsikret?

jun 17, 2020

Nu, hvor der stille og roligt igen er åbnet op for klubtriatlontræningen, kan det være meget godt at vide, hvordan man som medlem og klub er dækket, hvis uheldet pludselig er ude og et klubmedlem f.eks. styrter på cykel under træningen.

Gennem medlemskabet af Triatlon Danmark er I som medlemmer og klubber dækket at DIF og DGI’s 5 fælles (kollektive) forsikringer hos Tryg.

De 5 forsikringer er:
1. En lovpligtig og en frivillig arbejdsskadeforsikring. Den lovpligtige del dækker, hvis f.eks. en af foreningens lønnede eller ulønnede trænere kommer til skade under udførelsen af trænerjobbet. Den frivillige del dækker, hvis en af foreningens frivillige ledere kommer til skade, mens han/hun virker for foreningen.
2. En ansvarsforsikring, som dækker det erstatningsansvar, som din forening kan pådrage sig i forbindelse med sin virksomhed.
3. En idrætsrejseforsikring, som dækker foreningens medlemmer, instruktører og ledere på foreningsrejser til udlandet.
4. En retshjælpsforsikring, som dækker foreningens omkostninger i forbindelse med en retssag.
5. Psykologisk krisehjælp, som dækker, hvis personer i eller omkring foreningen involveres i en alvorlig hændelse – f.eks. et ulykkestilfælde.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at anmelde en skade/ulykke er du altid velkommen til at kontakte Triatlon Danmark på post@triatlon.dk eller på telefonnummer (+45)2928 4304.

Medlemstilbud
Som medlem af triatlon Danmark har du desuden adgang til en  særligt attraktive privatforsikring gennem Tryg, som bl.a. giver udvidet cykelforsikring og op til 30% rabat på forsikringer.

 

Klik på billedet ovenfor for at læse mere om medlemsfordelene.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.