Har du en DM medalje i dig?

maj 31, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM Cross duatlon. Foto: Lise Christiane Myltoft

Sommeren i Danmark hører for mange sammen med at begive sig ud i naturen og nyde den i al sin vælde. Det passer som regel med, at når solen står højest på himlen er lysten til at svømme, cykle og løbe størst.

Der er noget helt specielt over at stige op fra det kolde vand, smide våddragten og forlade den åbne, blå himmel for at begive sig ind under trætoppene på en mountainbike med hjertet oppe i halsen og syren godt fremme i lårbasserne.

På den smukke Christiansminde Strand i Svendborg, har du d. 2. juli i år muligheden for at møde naturen på denne unikke måde. Du har muligheden for at teste dig selv mod de absolut bedste Cross Triatleter i Danmark til DM i Cross Triatlon. Så hvis tanken om dyste i noget af Danmarks smukkeste natur og muligheden for at bringe en DM-medalje med hjem trækker, så sæt et kryds i kalenderen d. 2. juli og meld dig til her

Ruterne er de samme, som der i 2018 bliver kørt VM i Cross Triatlon på i 2018. Så giv dig selv et lille forspring til VM og test dem allerede i år! 1 km svømning, 29 km mountainbike og 10 km løb. Det hele foregår i det skønne og kuperede område i og omkring Svendborg.

Se ruterne på Triatlon Festival Fyns hjemmeside her

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.