Grønt Forbund og arbejdet med natur, miljø og bæredygtighed

sep 15, 2020

Arbejdet med natur, miljø og bæredygtighed er en vigtig del af forbundets politik og strategi, og vi arbejder bl.a. for at reducere triatlonsportens klima- og miljøaftryk – både på forbundsniveau og i forbindelse med stævneafvikling.

Derfor er vi også stolte og glade over at være Grønt Forbund under DIF. Men vi stopper selvfølgelig ikke her.

Natur, miljø og bæredygtighed vil også fremadrettet spille en vigtig rolle, i det arbejde vi laver for vores medlemmer, med vores samarbejdspartnere samt internationalt, hvor Mads Freund, formand i Triatlon Danmark sidder i ITU Sustainability Commission. En kommission, der arbejder for at skabe større miljøhensyn i al politikudformning, både blandt interessenter og lokale organisationsudvalg såvel som inden for selve ITU-organisationen.

 

Foto: Mads Freund får overrakt diplomet for Grønt Forbund af DIFs formand Niels Nygaard.

Læs mere om Triatlon Danmarks grønne politik og arbejdet som Grønt Forbund.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.