Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival skal bruge verdensklasse frivillige!

mar 30, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: DTriF

Fra den 6. — 14. juli 2018 er Fyn vært for hele 5 VM’er i multisport.
Vi har brug for jeres hjælp som verdensklasse frivillige.
Vi håber naturligvis at så mange danske klubmedlemmer som muligt stiller op til verdensmesterskaberne på hjemmebane — men stiller du ikke selv op, kan du og dine klubkammerater stadig blive en del af VMfesten.
Man er som deltager naturligvis også meget velkommen til at give en hånd med på de dage, man ikke selv skal konkurrere.Så kom og vær med til at skabe en kæmpe triatlonfest, vis dansk triatlon frem fra sin bedste side for hele verden og tjen samtidig penge til jeres klub som frivillige!
Hvor og hvornår?
I perioden 4-15. juli 2018 vil vi have behov for et stort antal af triatlonkyndige frivillige fordelt rundt i Odense og Svendborg. Man behøver ikke kunne alle dage for at blive frivillig.Vagterner er typisk 5-6 timer lange, og der bliver afregnet direkte til klubben per opgave. Der vil være mulighed for at bemande posterne sammen med dine klubkammerater.
Hvad kan man lave?
Der vil være et bredt udvalg af opgaver, så alle hænder kan bruges. Det kan fx være:• Indregistrering af atleter
• Afspærring og bemanding af flagposter på løbe- og cykelruter
• Check-in og check-out af cykler
• Opsætning og nedtagning af stævnecentrum
• Akkreditering (presse, VIP-områder, officials, dommere etc.)
• Bemanding i af vand- og energidepoter
• Opsætning af hegn
Og meget andet, som i måske allerede kender, hvis i har været frivillige til triatlonstævner før — bare i verdensmesterskabsatmosfære! Så længe du er fyldt 12 år, skal vi nok finde noget du kan lave. Enkelte opgaver kræver dog, at man er fyldt 18 år.Der samarbejdes med kyndige samarbejdspartnere omkring den tekniske planlægning og afviklingen af løbene i alle tre løbsbyer, og der bliver arbejdet hårdt på at sikre alle frivillige en god og spændende oplevelse som en del af multisportsfestivalen.
Få mere information om opgaver, hør hvordan din klub eller forening bliver frivillige eller meld jer under frivillige-fanerne ved at skrive til festivalens frivilligkoordinator på fjb@fyn2018.com.
Tøv heller ikke med at kontakte os, hvis i har nogle spørgsmål om multisportfestivalen og de 5 VM’er.
I kan også læse meget mere om multisportfestivalen på vores hjemmeside www.fyn2018.com — vi glæder os til at høre fra jer!
One-pager med information om at blive verdensklasse frivillig kan downloades her
De bedste hilsner,
Fyn 2018 ITU Multisport World Championships Festival
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.