Vær klar til at give den gas til et af årets sidste store stævner, når der er triatlon på sprint-distancen ved Furesøen.

Stævnet er efter eget udsagn skabt til fart, så der vil blive kørt stærkt når DM-TRI-seriens femte og sidste afdeling skydes i gang d. 4 september.

Det er vigtigt at pointere at stævnet er åben for alle også agegroupere der ikke har deltaget i DM-TRI-seriens øvrige afdelinger, men som alligevel ønsker at deltage i et velorganiseret triatlonstævne.

Info til atleter

Find alle praktiske informationer om stævnet

Tilmeld

Se priser og tilmeld dig

Programmet

Se den fulde tidsplan

Præmier

Se præmier

Tilbage til forsiden

Sponsorer

Kategorier og distancer

Age Group

Distancerne for Age Group deltagere er 750m svømning, 20km cykling og 5km løb. Alle atleter i alderen 18-99år kan deltage, og der er mulighed for at vinde præmier i de respektive grupper. Age Group er inddelt således: 18-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år osv.
Age Group er den eneste klasse i DM serien, som deltager i et non-draft stævne.

Aspiranter

Aspiranter er stævnet for de 12-17 årige, som kæmper på den halve distance. Aspiranter svømmer således 375m, cykler 10km og løber 2,5km som afslutning af stævnet. Aspirantklassen konkurrere i et stævne, hvor drafting er tilladt, hvilket er med til at højne det tekniske og taktiske element for de unge atleter.

Elite

Deltagere i alderen 16-99år kan stille op i elite-klassen, som er den eneste klasse, hvor der konkurreres om pengepræmier. Elite-klassen konkurrere på samme ruter og distance som Age Group-klassen, dog er drafting tilladt hos eliten.

Praktisk information

Man kan deltage i et eller flere stævner og deltager du i minimum 3 stævner i serien, er du med i Danske Invest DM TRI serien 2016.
Alle kan deltage fra 12 år og opefter, men der er forskel på hvilke distancer man kan deltage på. NB: Man er den alder, som ens årgang indikerer.

Husk gyldig licens på stævnedagen 
Du skal have en gyldig licens på stævnedagen, enten et Enkelt Persons Medlemskab (EPM), som dækker et enkelt stævne,
eller en licens under Dansk Triatlon Forbund.

I forbindelse med registrering kan du enten opgive dit DTriF licens nummer ELLER købe et Enkelt Persons Medlemskab af Dansk Triatlon Forbund.
Husk at medbringe DTriF- licenskortet eller EPM-licenskortet til stævnerne. (Læs mere om licens)

Svømmeruten

Se under rutekort.

Cykelruten

Se under rutekort.

Løberuten

Se under rutekort.