Meter svøm

Kilometer cykling

Kilometer løb

Har du lyst til at prøve kræfter med triatlon?

I forbindelse med Danske Invest tri serie i Fredericia weekenden d. 27. og 28. august, bliver der mulighed for som nybegynder eller øvet at afprøve triatlon på en helt kort distance i Danske Invest motions TRI.

Danske Invest Motions Triatlon er en serie af stævner arrangeret af Dansk Triatlon Forbund og lokale triatlon klubber. Alle stævnerne afholdes med svømning på 400 meter, derefter 20 km cykling og 5 km løb. Inkluderet i prisen for et stævne er et såkaldt Enkelt Persons Medlemskab af Dansk Triatlon Forbund.

Dette medlemskab giver adgang til en række åbne træninger, som er inkluderet i prisen og kan bruges til introduktion til triatlonsporten.

Info til deltagere

Find alle praktiske informationer om stævnet

Tilmeld

Se priser og tilmeld dig

Programmet

Se den fulde tidsplan

Deltagelsesmuligheder

Individuel deltagelse

Danske Invest Motions Triatlon er en serie af stævner arrangeret af Dansk Triatlon Forbund og lokale triatlon klubber. Alle stævnerne afholdes med svømning på 400 meter, derefter 20 km cykling og 5 km løb.

Tilmeld stafet hold

Distancen kan også gennemføres som stafethold. Det betyder at man er 3 deltagere pr. hold, og hver deltagere gennemføre enten Svømning, cykling eller løb. Så tag fat i din nabo. kollega eller kone og oplev Triatlon i fælleskab!

Firma hold

Danske Invest Motions Triatlon er en serie af stævner arrangeret af Dansk Triatlon Forbund og lokale triatlon klubber. Alle stævnerne afholdes med svømning på 400 meter, derefter 20 km cykling og 5 km løb.

Sponsorer

Praktisk information

Motions-klassen er for alle over 14 år. Man starter i heats bestående af max 100 deltagere pr. heat, med 10 minutter mellem hver.
Nogle stiller op for at få den bedste tid, mens andre stiller op for at kunne sige ”jeg gjorde det”!

I triathlon konkurrerer man side om side, på trods af vidt forskellige ambitionsniveauer, hvilket er sportens unikke varemærke. Distancerne er korte, så der er mulighed for at køre på fuld gas, og samtidig er specielt cykelruten så udfordrende, at det kan anbefales at disponere kræfterne. Dette ikke mindst for at bevare overblikket på nedkørsler og i skarpe sving på begge omgange.

Svømmeruten

Svømmeruten er en rute med vendepunkt ude langs stranden, hvor der derefter svømmes tilbage til start – i alt 400 meter.

Cykelruten

Cykelruten tager dig fra stranden via Fredericia Fælled og det kuperede Bøgeskov til vendepunktet ved Egeskov. Cykelruten er 20 km lang og skal gennemkøres 2 gange.
Der er vendepunkt i målområdet på hver omgang, hvilket er meget publikumsvenligt.

Løberuten

Løberuten er på 2×2,5 km. Ruten går forbi målområdet på begge omgange, og går fra målområdet på det smukke historiske voldanlæg. Hvorfra der løbes ned forbi Den Tapre Landsoldat og igennem Fredericia centrum og op til målområdet.