Forårscamp uden forår, men med masser af god energi!

mar 21, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Ungdomstræner i ISK Tri, Torben Lykke, instruerer de unge i åbenvandsteknikker. Foto: Lars Norup

Forrige weekend afholdt Dansk Triatlon Forbund Forårscamp på Glamsdalens Idrætsefterskole i Glamsbjeg. Selvom der ikke var meget forår over vejret, så blev det alligevel en rigtig god og udbytterig camp!

Det blev en rigtig god weekenden med god træning højt humør, nye venskaber og engagerede trænere fra flere af landets ungdomsafdelinger. TRI4, Fredericia Triathlon Team, Odense Triathlon Klub, Tørring Idræts Forening, Kolding Triathlon Klub og Ikast TRI var repræsenteret på campen med en træner. Derudover var der også mange forældre, der hjalp til med at få weekenden til at fungere upåklageligt på det praktiske plan.

På programmet var der b.la. teambuilding inkl. lappeleg, quiz-hjørnet og kampråb påfund, svømning med fokus på navigation og andre åbenvandsfærdigheder, løbestafet på MTB-bane, løbeteknik, core-træning, høvdingebold, brætspil og en masse socialt samvær!
Campen blev afsluttet med en aquatlon, hvor der var stort fremmøde fra en masse forældre.

Tak til de unge, trænere og hjælpere for at gøre weekenden rigtig god!

I alt 96 unge triatleter i alderen 12-20 år fra 19 forskellige klubber rundt i landet deltog.

Der blev taget en masse fantastisk billeder på weekenden af Lars Norup fra Aalborg Triathlon Klub. Alle billederne kan ses på facebooksiden “Dansk Triatlons Unge”. Du kan tilgå facebooksiden her

 

Nordic TRIcamp 2. – 7. juli i Jönköping
Der er helt sikkert mange der ikke har fået nok af triatloncamps. Men bare roligt, der er mulighed for at deltage i endnu en fed camp lige om hjørnet!
Fra d. 2. juli – 7. juli er der Nordic Tricamp på programmet. Det Norske, Svenske og Danske Triatlon Forbund arrangerer i fællesskab denne camp, som i år afholdes i den svenske by Jönköping.
Der er booket en bus (med cykeltrailer) som kører fra Aarhus og over Fyn og Sjælland og tager dig med til Jönköping.

Tilmeld dig via klubmodul  her
Se mere information på Nordic Tricamps hjemmeside her
Eller på Nordic TRIcamps faebookside her

DM TRI serien 2018
Det første stævne i DM TRI serien 2018 er et Aquatlonstævne og afholdes i Herlev d. 6. maj.
Ved at klikke på knappen herunder får du alt den information du har brug for vedr. DM TRI serien 2018

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

 

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….