Age Group: Skal du vinge 3 “sø-stævner” af i DM TRI serien?

apr 20, 2017

Danske Invest DM TRI serien for Age Group skydes snart i gang – de første 3 afdelinger skal svømmes i søer

Fælles for de 3 første afdelinger af DM TRI serien for Age Group er, at de alle 3 skal svømmes i klassiske triatlon-søer. Den første afdeling skydes i gang, når det traditionsrige Tri På Tyren løber af stablen, hvor Bastrup SØ danner ramme om stævnet i Nordsjælland. Tri På Tyren er ligeledes DM på sprint-distancen.

I 2. afdeling går turen til ITriToFly og den klassiske Furesø, hvor de smukke omgivelser nede ved søen skal nydes, inden triatleterne skal op af den stejle bakke mod T1. Stævnet er herefter kendt for, at have en enormt hurtig cykelrute, hvor der er mulighed for at køre hurtigt. ITriToFly byder igen på DM for Age Group, Elite og Aspiranter.

I 3. afdeling dystes der i DM TRI serien for Age Group i den triatlon-klassiske Fuglsang SØ i Herning, når Team Triathlon Herning laver et nyt stævne, som indgår i DM TRI serien for Age Group. Søen er brugt i mine forskellige triatlonstævner, og der er i mange år blevet skrevet historie i netop dette område, hvor flere store triatleter har svømmet hurtigt. Skal du være med til at skrive yderligere historie, så er det endnu et stævne du skal være med til.

Hvornår og tilmelding?

Tri På Tyren: 20. maj – sprint 750-23-5 – https://www.sportstiming.dk/event/4438 
ITriToFly: 27. maj – sprint 750-20-5 – https://www.sportstiming.dk/event/4544
Herning Triathlon: 4. juni – sprint 650-30-7 – http://my1.raceresult.com/71101/info?lang=dk

Ovenstående er de 3 første afdelinger af den nye Danske Invest DM TRI serie for Age Group – ses vi?

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….