Age Group: Skal du vinge 3 “sø-stævner” af i DM TRI serien?

apr 20, 2017

Danske Invest DM TRI serien for Age Group skydes snart i gang – de første 3 afdelinger skal svømmes i søer

Fælles for de 3 første afdelinger af DM TRI serien for Age Group er, at de alle 3 skal svømmes i klassiske triatlon-søer. Den første afdeling skydes i gang, når det traditionsrige Tri På Tyren løber af stablen, hvor Bastrup SØ danner ramme om stævnet i Nordsjælland. Tri På Tyren er ligeledes DM på sprint-distancen.

I 2. afdeling går turen til ITriToFly og den klassiske Furesø, hvor de smukke omgivelser nede ved søen skal nydes, inden triatleterne skal op af den stejle bakke mod T1. Stævnet er herefter kendt for, at have en enormt hurtig cykelrute, hvor der er mulighed for at køre hurtigt. ITriToFly byder igen på DM for Age Group, Elite og Aspiranter.

I 3. afdeling dystes der i DM TRI serien for Age Group i den triatlon-klassiske Fuglsang SØ i Herning, når Team Triathlon Herning laver et nyt stævne, som indgår i DM TRI serien for Age Group. Søen er brugt i mine forskellige triatlonstævner, og der er i mange år blevet skrevet historie i netop dette område, hvor flere store triatleter har svømmet hurtigt. Skal du være med til at skrive yderligere historie, så er det endnu et stævne du skal være med til.

Hvornår og tilmelding?

Tri På Tyren: 20. maj – sprint 750-23-5 – https://www.sportstiming.dk/event/4438 
ITriToFly: 27. maj – sprint 750-20-5 – https://www.sportstiming.dk/event/4544
Herning Triathlon: 4. juni – sprint 650-30-7 – http://my1.raceresult.com/71101/info?lang=dk

Ovenstående er de 3 første afdelinger af den nye Danske Invest DM TRI serie for Age Group – ses vi?

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.