Flot World Cup 12. plads til Alberte Kjær Pedersen

okt 18, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Wagner Araujo / ITU Media

Alberte Kjær Pedersen, der stiller op for Fredericia Triathlon Team, men træner med Århus 1900 Triathlon, leverede karrierens bedste World Cup resultat med en 12. plads i Sarasota-Bradenton, Florida. Et race der blev kørt som duatlon grundet dårlig vandkvalitet.

Dagen før konkurrencen blev det annonceret at vandkvaliteten var for dårlig til at man kunne svømme. Så i stedet for triatlon skulle der køres duatlon på distancen 2,5km løb – 20km cykling – 5km løb.

Både Alberte og Anne Holm var fint med efter første løbetur. Alberte sprang på cyklen i tredje position efter et godt første skifte. Og også Anne var en del af den store første gruppe der blev dannet efter første skifte. Anne styrtede desværre og tabte meget tid på cykelturen. Alberte hold fast i gruppen og startede de afsluttende 5km løb i tredje position.

Det var meget varmt og fugtigt, men Alberte formåede at løbe med frontgruppen langt hen mod slutningen og slap først de forreste på de sidste 1500m og kunne løbe i mål som 12’er.
Anne blev nr. 49.

Emil Holm var med i den store frontgruppe der startede de afsluttende 5km sammen, men gik ned og blev nr. 52

Se resultater fra World Cup Sarasota-Bradenton her

På lørdag skal Anne, Emil og Alberte igen i konkurrence. Det gælder en afdeling af Asian Cuppen i Hong Kong. Denne gang er også Emil Deleuran og Henrik Klemmensen med. Efter konkurrencen i Hong Kong rundes sæsonen af med en World Cup afdeling i Tongyeong, Sydkorea.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.