Flot World Cup 12. plads til Alberte Kjær Pedersen

okt 18, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Wagner Araujo / ITU Media

Alberte Kjær Pedersen, der stiller op for Fredericia Triathlon Team, men træner med Århus 1900 Triathlon, leverede karrierens bedste World Cup resultat med en 12. plads i Sarasota-Bradenton, Florida. Et race der blev kørt som duatlon grundet dårlig vandkvalitet.

Dagen før konkurrencen blev det annonceret at vandkvaliteten var for dårlig til at man kunne svømme. Så i stedet for triatlon skulle der køres duatlon på distancen 2,5km løb – 20km cykling – 5km løb.

Både Alberte og Anne Holm var fint med efter første løbetur. Alberte sprang på cyklen i tredje position efter et godt første skifte. Og også Anne var en del af den store første gruppe der blev dannet efter første skifte. Anne styrtede desværre og tabte meget tid på cykelturen. Alberte hold fast i gruppen og startede de afsluttende 5km løb i tredje position.

Det var meget varmt og fugtigt, men Alberte formåede at løbe med frontgruppen langt hen mod slutningen og slap først de forreste på de sidste 1500m og kunne løbe i mål som 12’er.
Anne blev nr. 49.

Emil Holm var med i den store frontgruppe der startede de afsluttende 5km sammen, men gik ned og blev nr. 52

Se resultater fra World Cup Sarasota-Bradenton her

På lørdag skal Anne, Emil og Alberte igen i konkurrence. Det gælder en afdeling af Asian Cuppen i Hong Kong. Denne gang er også Emil Deleuran og Henrik Klemmensen med. Efter konkurrencen i Hong Kong rundes sæsonen af med en World Cup afdeling i Tongyeong, Sydkorea.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …