Her finder du de bedste stævner for dig i 2017

jan 11, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

2017 byder på et fantastisk og meget varieret udbud af stævner blåstemplet af Dansk Triatlon Forbund. I en helt ny stævnekalender kan du se alle de kvalitetssikrede og sikkerheds-certificerede events. Og så håber DTriFs direktør at 2017 er året hvor flere vil se dybden af de mange muligheder i triatlon-sporten.

Vi er ved årets start og det er fortsat det perfekte tidspunkt at indgå aftaler i form af nytårsfortsætter med dig selv, vennerne og klubkammeraterne.
Dansk Triatlon Forbund byder ind med en bred pallette af stævner, der kan tilfredsstille selv den hårdeste nytårsfortsætter – fra kort sprint, over den olympiske standard distance, videre til middeldistancen og endelig den lange og sjældne 111, der afholdes i forbindelse med Triatlon Festivallen på Fyn. Læg dertil stævner inden cross tri, aquatlon, og duatlon. You name it – we’ve got it.

Her er de sikkerhedscertificerede stævner
Stævnerne kan du finde i en helt ny stævnekalender, der kun viser de sikkerhedsgodkendte stævner. Disse stævner er dermed din garanti for, at du vil opleve en professionel og ikke mindst sikker stævneafvikling, når du har tilmeldt dig et eller flere stævner. Stævnekalenderen er lavet så du kan søge på Dato, Navn, Distance og Stævnetype – der er et link til stævnerne og de mange oplevelser nederst på siden.

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM-stævnerne og de enkelte afdelinger af DM Tri-Serien er åben for alle i Agegroup-klasserne. Det betyder bl.a., at man tilmelde sig på dagen med et Enkelt Person Medlemsskab, hvis man ikke er medlem af en klub. Foto: DTriF/Morten Brandt

Klubberne skal have æren!
Det brede stævneudbud for 2017 er muliggjort via stærke aftaler med nogle af landets mange dygtige og aktive klubber, der er organiseret under Dansk Triatlon Forbund. Og samlet ser er der i år noget for enhver smag. Og de stævner du finder i kalenderne er et spejl der tydeligt viser, at klublivet i triatlonsporten er i udvikling.

– Vi favner bredt. Vi forsøger at være så mangfoldige som muligt, så vi gennem de stævner vi støtter op om og anbefaler i videst muligt omfang spejler, hvad der foregår blandt de aktive triatleter i klubberne, siger direktør i Dansk Triatlon Forbund Morten Fenger og fortsætter:
– Det betyder f.eks., at vi har nogle meget rummelige DM-stævner, hvor eliten ofte sætter sin cykel i skiftezonen side om side med den helt nye i sporten. Det er vigtigt for os at understrege, at alle er velkomne til at deltage i vores stævner. Og fordi et stævne er et DM, eller en del af DM-TRI Serien, så er man velkommen til at stille op som klubmotionist eller købe et Enkelt Person Medlemskab på dagen og stille op.

Morten Fenger håber og tror, at de der stiller op på en EPM-licens  bliver bidt af sporten og derfor vælger ar konverterer denne En dags licens til et tour pas ved at søge ind i en klub, hvor der over hele landet bydes på masser af kvalitets træning, klubliv med ligesindede, fælles træning og fælles deltagelse i stævner.

– I Forbundet håber vi, at 2017 bliver året, hvor stadig flere vil se triatlon som den fantastiske og alsidige sport den er. Se mulighederne i en varieret og sund træning, og ikke bare se sporten som det man kalder CV-triatlon. Altså noget folk gør en enkelt sæson for at kunne sætte det på CVet og derefter slå op i banen, siger han.

 

Udvalgte stævner for 2017 sæsonen
DM Cross Duatlon 19. marts. Morud

DM Sprint Enkeltstart/Tri på tyren 20 maj. Ganløse

DM Open Middel 25 juni. Juelsminde

DM Duatlon 29. juni Odense

DM Aquatlon 30 juni. Odense

DM Cross triatlon 2. Juli. Svendborg

DM Classic OL-distancen 6. august. Næstved

DM Tri-Serie finalen 02. september. Fredericia

DM i Para tri og DM for hold er endnu ikke fastlagt….

Du finder alle DMer og DM TRI-Serie stævner i stævnekalenderen ved at følge dette link

 

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…