FINALEN i DM TRI-SERIEN AFVIKLES I HERNING 11. SEPTEMBER!

sep 3, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

Vi er utroligt glade for at kunne annoncere at finalen i DM Tri-Serien for Eliten og Aspiranter afvikles i Herning 11. september.

Har man allerede tilmeldt dig finalen, som tidligere skulle være afholdt i Viborg, overføres din start automatisk til finalen i Herning.

Har du endnu ikke har tilmeldt dig, men gerne vil med (måske mangler du lige de sidste point for at vinde?) kan du tilmelde dig t.o.m. onsdag den 7. september kl. 23:59.

Tilmelding til Aspiranter her: https://www.sportstiming.dk/event/8554

Tilmelding til Elite her: https://www.sportstiming.dk/event/8564

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.

SE ANDRE NYHEDER