Europe Triathlon Nordic Championships 2022 – Elite Sprint

Linköping Triathlon has long been ready as a Swedish Championship competition and now it is also clear that the competition will host the Nordic Championships 2022. We welcome international participation to join Linköping Triathlon and in the Nordic Championships our neighboring countries Norway, Denmark, Finland and Iceland will fight for the Nordic Championship title in sprint and mixed relay.

Alle klasser under Elite starter sammen, men der er efter svensk modelforskel på prisen, hvor de +20-årige betaler 800SEK og under 20 år betaler 500SEK.

Tilmelding foregår ved at atleten selv køber sin start via den svenske hjemmeside. Herefter kontaktes landstræner Michale Jacobson, (michael.jacobson@triatlon.dk) som indtaster atleten i WT-systemet. Derefter får atleten automatisk besked om at man er tilføjet startlisten. Skulle der, imod forventning, være atleter der ikke kan komme på startlisten, vil tilmeldingsgebyret blive refunderet.

Alle har mulighed for 2 starter samme dag i det der senere på dagen afvikles Mixed Relay. Kun hold hvor alle fire deltagere er af samme nationalitet deltager i konkurrencen, men skulle der være atleter som ikke har mulighed for at samle et helt hold, kan der ansøges om at der laves et hold, sammensat af atleter på tværs af lande, og således deltage i Mixed Relay uden for den officielle konkurrence.

NB

Det vides endnu ikke om race brifing bliver på konkurrencedagen eller om denne vil forgår aftenen før. Så snart der er afklaring om dette vil det blive meldt ud til alle tilmeldte på mail og via de normale kanaler.

“Nordisk mesterskab med rankingpoint på spil”

 

Info til atleter

Find alle praktiske informationer om stævnet

Programmet

Se programmet

Tilmeld

Se priser og tilmeld dig

Præmier

Se præmier