Dramatisk afslutning på DM-Tri-serien

sep 4, 2016

Der var drama, da DM Tri-seriens afsluttende 5. afdeling løb af stablen ved Furesøen i dag søndag den 4. september. Vejret med tiltagende regn i løbet af dagen, spillede en aktiv rolle og gjorde vejene glatte, hvilket resulterede i flere styrt under cyklingen.

Især var der drama i elite-herrernes start, hvor den danske OL-deltager Andreas Schilling stillede op som storfavorit, men var forfulgt af en stribe uheld og efter eget udsagn og holdning “tvivlsomme dommerkendelser”. Resultatet blev dog, at Emil Deluran vandt, 2er blev Henrik Klemmensen, 3er Anders Lund Hansen, mens Andreas Schilling blev noteret for en placering som nr. 4.

Blandt kvinderne lyste især unge Sif Madsen op, da hun debuterede med i senior elite-feltet – hun havde vundet Aspirant-klassen inden sidste afdeling blev kørt i dag og valgte derfor at søge nye udfordringer. Vinderen et elite kvinder blev Alberte Kjær Petersen, 2er Anne Holm, mens Sif Madsen blev 3er.

Læs en udførlig stævne rapport i morgen mandag og følg med her på siden og på Facebook, når vi i de kommende dage uploader nogle af de mange fotos og videoer fra stævnet ved Furesøen.

Som en slutbemærkning vil vi henlede opmærksomheden på, at stævnet var velafviklet og velbesøgt før regnen for alvor ramte Nordsjælland. Det fik fortjent flot dækning hele eftermiddagen af DR, hvor P3 Sportens rapporter, Anders Rud, var igennem gentagende gange fra både herrernes og kvindernes eliteløb. Vi lægger et link til udsendelsen, når den bliver uploadet.

Se resultater fra Sportstiming her

 

Alberte Kjær vinder i overlegen stil 5. afdeling af DM-Tri-serien 4. september ved Furesøen.

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.