Dramatisk afslutning på DM-Tri-serien

sep 4, 2016

Der var drama, da DM Tri-seriens afsluttende 5. afdeling løb af stablen ved Furesøen i dag søndag den 4. september. Vejret med tiltagende regn i løbet af dagen, spillede en aktiv rolle og gjorde vejene glatte, hvilket resulterede i flere styrt under cyklingen.

Især var der drama i elite-herrernes start, hvor den danske OL-deltager Andreas Schilling stillede op som storfavorit, men var forfulgt af en stribe uheld og efter eget udsagn og holdning “tvivlsomme dommerkendelser”. Resultatet blev dog, at Emil Deluran vandt, 2er blev Henrik Klemmensen, 3er Anders Lund Hansen, mens Andreas Schilling blev noteret for en placering som nr. 4.

Blandt kvinderne lyste især unge Sif Madsen op, da hun debuterede med i senior elite-feltet – hun havde vundet Aspirant-klassen inden sidste afdeling blev kørt i dag og valgte derfor at søge nye udfordringer. Vinderen et elite kvinder blev Alberte Kjær Petersen, 2er Anne Holm, mens Sif Madsen blev 3er.

Læs en udførlig stævne rapport i morgen mandag og følg med her på siden og på Facebook, når vi i de kommende dage uploader nogle af de mange fotos og videoer fra stævnet ved Furesøen.

Som en slutbemærkning vil vi henlede opmærksomheden på, at stævnet var velafviklet og velbesøgt før regnen for alvor ramte Nordsjælland. Det fik fortjent flot dækning hele eftermiddagen af DR, hvor P3 Sportens rapporter, Anders Rud, var igennem gentagende gange fra både herrernes og kvindernes eliteløb. Vi lægger et link til udsendelsen, når den bliver uploadet.

Se resultater fra Sportstiming her

 

Alberte Kjær vinder i overlegen stil 5. afdeling af DM-Tri-serien 4. september ved Furesøen.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.