Dommeruddannelse 2021

jul 8, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: dommergruppen til Aalborg Triathlon 2021

Triatlon Danmark afholder dommeruddannelse den 8. august 2021

Stævnekalenderen bobler af optimisme og i efteråret venter flere store og spændende arrangementer. Derfor vil vi gerne invitere dig til at deltage i vores kommende dommerkursus. Kurset varer en dag fra kl. 09.00-16.00 og forventes at blive afholdt i den landsdel, hvor der er flest tilmeldte.

Før selve kursusdagen skal du gennemføre et online regelkursus. Når dommerkurset er overstået, har vi klædt dig på til de første opgaver som ny dommer. Dommeruddannelsen er baseret på cases, praktisk erfaring med oplevelser fra virkelige stævner og en gennemgang af hvordan konkurrencereglerne bruges til at løfte den gode oplevelse i pressede situationer. Underviserne er Triatlon Danmarks Tekniske Delegerede dommere.

Som dommer for Triatlon Danmark er din indsats af stor værdi for alle deltagere og arrangører. Med din indsats er du med til at sikre atleternes ruter, passe på tilskuerne, og hjælpe arrangøren med at afvikle et godt, sikkert og retfærdigt stævne.

Der er et stærkt bånd mellem dommerne på alle niveauer. Vi hjælper hinanden, vi støtter hinanden og vi opmuntrer hinanden til at være med igen og igen. Vi deler vores viden, for vi ved, at det er den bedste måde, vi kan blive dygtigere på.

Som dommer bestemmer du selv hvor mange stævner du vil deltage i. Jo flere og jo større variation, jo mere lærer du og jo flere funktioner kan du udfylde.

 

Triatlon Danmark sørger for at klæde dig på til dommeropgaven. Du får vores let genkendelige hvide polo og en lækker jakke som uniform inden første stævne. Vi sørger også for, at du får det nødvendige grundlæggende udstyr (dommerkort og fløjte). Alle dommerdage honoreres, og der er transporttilskud.

For spørgsmål til uddannelsen kontakt stævneansvarlig Henrik Kjær Larsen på henrik.larsen@triatlon.dk

Tilmelding 

Send en mail til post@triatlon.dk  mrk. Dommeruddannelse.

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….