Dommeruddannelse 2021

jul 8, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: dommergruppen til Aalborg Triathlon 2021

Triatlon Danmark afholder dommeruddannelse den 8. august 2021

Stævnekalenderen bobler af optimisme og i efteråret venter flere store og spændende arrangementer. Derfor vil vi gerne invitere dig til at deltage i vores kommende dommerkursus. Kurset varer en dag fra kl. 09.00-16.00 og forventes at blive afholdt i den landsdel, hvor der er flest tilmeldte.

Før selve kursusdagen skal du gennemføre et online regelkursus. Når dommerkurset er overstået, har vi klædt dig på til de første opgaver som ny dommer. Dommeruddannelsen er baseret på cases, praktisk erfaring med oplevelser fra virkelige stævner og en gennemgang af hvordan konkurrencereglerne bruges til at løfte den gode oplevelse i pressede situationer. Underviserne er Triatlon Danmarks Tekniske Delegerede dommere.

Som dommer for Triatlon Danmark er din indsats af stor værdi for alle deltagere og arrangører. Med din indsats er du med til at sikre atleternes ruter, passe på tilskuerne, og hjælpe arrangøren med at afvikle et godt, sikkert og retfærdigt stævne.

Der er et stærkt bånd mellem dommerne på alle niveauer. Vi hjælper hinanden, vi støtter hinanden og vi opmuntrer hinanden til at være med igen og igen. Vi deler vores viden, for vi ved, at det er den bedste måde, vi kan blive dygtigere på.

Som dommer bestemmer du selv hvor mange stævner du vil deltage i. Jo flere og jo større variation, jo mere lærer du og jo flere funktioner kan du udfylde.

 

Triatlon Danmark sørger for at klæde dig på til dommeropgaven. Du får vores let genkendelige hvide polo og en lækker jakke som uniform inden første stævne. Vi sørger også for, at du får det nødvendige grundlæggende udstyr (dommerkort og fløjte). Alle dommerdage honoreres, og der er transporttilskud.

For spørgsmål til uddannelsen kontakt stævneansvarlig Henrik Kjær Larsen på henrik.larsen@triatlon.dk

Tilmelding 

Send en mail til post@triatlon.dk  mrk. Dommeruddannelse.

Verdens bedste søndagskontor

Verdens bedste søndagskontor

Jeg kalder pladsen bagpå for ”verdens bedste søndagskontor”, for man sidder fantastisk, har et suverænt overblik over atleterne, sådan beskriver Henrik Hansen det at sidde bag på motorcyklen som dommer til stævner i ind-og udland. Læs mere …