Aflysning af Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni

maj 9, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der bliver desværre ikke noget action i Herning d. 4. juni . Foto: DTriF

Det er med stor skam at DTriF må aflyse Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni, hvor det var planen at både Aspiranter, Elite og Age-Group skulle i aktion.
Grundet manglende deltagertilslutning tør Team Triathlon Herning ikke risikere stort stævneunderskud og vælger derfor at aflyse stævnet i 2017.

Ændring i pointreglerne for Eliten
DM TRI Ligaen (elite) bliver i 2017 så kun med 3 afdelinger (Furesøen 27. maj, Christiansborg (19. august) og Fredericia (2.-3. september)
Med kun 3 afdelinger for eliten i år har DTriF besluttet at ændre i pointreglerne for DM TRI ligaen, således at det nu kun er muligt at medtage point fra to af de tre afdelinger (inkl. finalen) i den samlede DM TRI Liga stilling.

Allerede tilmeldte i Herning
Tilmeldte elite og aspiranter til dette stævne vil blive kontaktet direkte af DTriF.
Age-Group deltagere bliver kontaktet af arrangøren med hensyn til refundering af startgebyr.

Dansk Triatlon Forbund

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.