Aflysning af Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni

maj 9, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der bliver desværre ikke noget action i Herning d. 4. juni . Foto: DTriF

Det er med stor skam at DTriF må aflyse Danske Invest DM TRI serien i Herning d. 4. juni, hvor det var planen at både Aspiranter, Elite og Age-Group skulle i aktion.
Grundet manglende deltagertilslutning tør Team Triathlon Herning ikke risikere stort stævneunderskud og vælger derfor at aflyse stævnet i 2017.

Ændring i pointreglerne for Eliten
DM TRI Ligaen (elite) bliver i 2017 så kun med 3 afdelinger (Furesøen 27. maj, Christiansborg (19. august) og Fredericia (2.-3. september)
Med kun 3 afdelinger for eliten i år har DTriF besluttet at ændre i pointreglerne for DM TRI ligaen, således at det nu kun er muligt at medtage point fra to af de tre afdelinger (inkl. finalen) i den samlede DM TRI Liga stilling.

Allerede tilmeldte i Herning
Tilmeldte elite og aspiranter til dette stævne vil blive kontaktet direkte af DTriF.
Age-Group deltagere bliver kontaktet af arrangøren med hensyn til refundering af startgebyr.

Dansk Triatlon Forbund

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….