DM TRI serien #7 Kalkgravstri for Age-Group d. 9. juni

maj 24, 2019

Kalkgravstriatlon finder sted søndag den 9. juni i og omkring den naturskønne Karlstrup Kalkgrav som ligger i Solrød kommune ca. 30 km sydvest for København.

Svømmeruten foregår i Kalkgraven som er kendetegnet ved det flotte azurblå vand, som altid er meget roligt nærmest uanset vindforhold. Der er ingen alger, brandmænd mv. Vandet er varmt i overfladen 2-4 grader varmere end f.eks. havet i Køge Bugt. Yderligere er der masser af pejlemærker i Kalkgraven, og det at navigere er også betydeligt nemmere end ved svømning i åbent vand. Der vil være mulighed for prøve svømning i Kalkgraven de 3 torsdage inden stævnet kl 20, hvor der også vil være svømmetrænere.

Cykling foregår på de lokale landeveje og cykelstier på en naturskøn 20 km rundstrækning med flere lange lige strækninger. Løberuten er ligeledes en naturskøn rute, hvoraf noget af strækningen løbes på grusstier rundt om Kalkgraven.

Ud over stævnets naturmæssige skønhed er et andet af stævnets varemærke at der er mange glade og engagerede hjælpere, som er klar til at bruge dagen på at give deltagerne den bedste tri-oplevelse. For dem som kommer langsvejs fra kan deltagelse i stævnet jo i øvrigt kombineres med et weekend ophold i København.

Arrangementet afholdes søndag d. 9. juni på Silovej 2, 2690 Karlslunde. Starten går kl. 11 (OL- distance) og kl 11.30 (sprint- distance).

Sprint-distance (En del af DM-serien):
750 m svømning – 20 km på cykel (1 omgang) – 5 km løb (1 omgang)

OL-distance:
1.500 m svømning – 40 km på cykel (2 omgange) – 10 km løb (2 omgange)

Se ruterne:
Svømmerute 750m her
Cykelrute kort: 20 km her
Løberute kort: 5 km her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.