DM TRI serien #5 Spar Kron Randers søndag d. 2. juni

maj 23, 2019

Age-Group 1/4 jernmand (950 – 45 – 10,5) – Kun få pladser tilbage!

Spar Kron 1/4 Jernmand, som arrangeret af Randers Freja Triathlon, er et forholdsvist ungt stævne med 3 år på bagen. På trods heraf rundede stævnet næsten 600 deltagere i 2018. Stævnet afvikles fra hjertet af Randers, hvor Gudenåen munder ud i Randers Fjord. Som deltager får man den helt unikke oplevelse af at svømme i Gudenåen og forhåbentligt med masser af medstrøm. Distancen er 950m svømning, 45 km cykling og 10,5 km løb.

Svømning

Der svømmes 950m med strømmen i Gudenåen. Deltagerne sendes afsted 2 og 2 med 15 sekunders mellemrum via en rampe. De hurtigste svømmere sendes afsted som de første. Gudenåen føles mere begyndervenlig, da der ikke er langt til åens bredder og man i princippet blot skal svømme lige ud. Hvis strømmen er helt rigtig, så får man også ekstra god fart på.

Cykling

Der cykles på en ud og hjemrute -22,5 km hver vej. Ruten er helt flad på den første halvdel, hvorefter der kommer lidt bakker, for at være flad igen ud mod vendepunktet. Ruten følger Randers Fjord og ender ved færgelejet i Mellerup. Der er gode stræk til at give den gas.

Løbet

Løberuten er på en 3,5km rundstrækning på Randers Havn. Her kommer I igennem Lemvigh-Müllers lagerhaller og ud på selve havnearealet. Ruten er total flad og meget hurtig. I kommer ind forbi stævnepladsen ved hver runde og kommer til at opleve den fantastiske stemning flere gange. Der er to depoter på hver runde.

Aspiranter

Aspiranterne hopper i vandet lige efter de voksne og de skal ud på distancen der lyder på 600m svømning og 2,5km løb.
Svømningen er medstrøms i Gudenåen, som i 2018.
Deltagerguide med rutekort udsendes i ugen op til konkurrencen.
Tidsplanen er dog allerede klar og kan ses herunder.

Tidsplan Aspiranter

07:30 Afhentning af startnumre åbner
10:00 Udlevering af startnumre slutter
10:00 Racebriefing i skiftezonen
11:00 Skiftezone lukker
11:15 Start på Spar Kron Aspiranter, drenge
11:30 Start på Spar Kron Aspiranter, piger
13:00 Præmieoverrækkelse

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.