DM TRI serien 2019 for Age-Group triatleter

feb 1, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Lea Hoffmann

Vi er nu klar til at offentliggøre stævnerne i DM TRI serien 2019 for Age-Group triatleter!

DM TRI serien for Age-Group kommer til at bestå af i alt 9 stævner, fordelt med 5 stævner i Vestdanmark og 4 stævner i Østdanmark. Alle stævner er non-draft stævner på distancer der varierer fra sprintdistancen 750-20-5 og op til den halve jernmandsdistance på 1900-90-21,1.

Age-Group DM TRI serien består af en perlerække af danske top-stævner. Nogle har været med tidligere og andre er nye i DM TRI serie sammenhæng.
DM Sprint Tri på Tyren i Ganløse, DM middeldistance i Herning samt Finalestævnet Fredericia City Triathlon er gengangere. Mens Herlev Triathlon, Spar Kron Randers, Kalkgravstri, Stevns jernmand, Silkeborg Triathlon og Alssundmand alle er spændende tilføjelser til DM TRI serien 2019!

Herunder kan du se stævnerne med datoer og en kort beskrivelse af distancerne. I de kommende uger vil der udkomme nyheder om de enkelte stævner med mere dybdegående information.

DM TRI serien 2019 – Age-Group

5. maj DM TRI seriens første stævne for Age-Group bliver i Herlev, Herlev Triathlon (1500-40-10)

18. maj afholdes DM Sprint Tri på Tyren i Ganløse, som køres som enkeltstart. Samme flotte set-up og stævneområde, som tidligere år på distancen (750-23,2 – 5)

2. juni Randers Spar Kron, med en hurtig svømning medstrøms i Gudenåen og finish i centrum. Distancen er en kvart jernmand (950-45-10,5)

8. juni DM middeldistance i Herning hvor stævnet afvikles med svømning i Fuglsang Sø – et event hvor der forventes rigtig mange tilskuere! Distancen er (1900-90-21,1)

9. juni afholdes Kalkgravstri i og omkring den naturskønne Karlstrup der ligger mellem Karlslunde og Solrød Strand. Distancen er her 750-20-5.

30. juni gælder det Stevns jernmand med svømning i åbent hav ud for Rødvig havn, hvor der også er stævnecentrum. Distancen der indgår i serien er 950-45-10,5.

25. august Silkeborg Triathlon, som er et stævne med en meget en lang og traditionsrig historie er med i DM TRI serien for første gang. Det er distancen 950-45-10,5 der indgår i serien.

1. september Alssundmand er det sidste stævne i serien inden finalestævnet. Stævnet afholdes i Sønderborg og distancen der indgår i serien er 950-31-5,5.

7. september Finalestævnet er Fredericia City Triathlon, som samtidig med at det indgår i DM TRI serien også er et selvstændigt dansk mesterskab (DM CLASSIC) på distancen 1500-40-10.

Af de 9 stævner tæller de 3 bedste resultater med i den samlede stilling i DM TRI serien 2019.
Ved pointlighed er det placeringen ved finalestævnet i Fredericia der er afgørende. Se mere om point og præmier på DM TRI seriens side her
Fra DM TRI seriens side kan man også tilgå tilmelding til samtlige stævner.

Danmarks bedste Triatlonklub

Følg med i næste uge, hvor vi introducerer en helt ny konkurrence på tværs af alle afdelingerne i DM TRI serien. Et initiativ hvor Age-Group, Aspiranter og Elite indgår i samme konkurrence!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …