DM TRI serien 2018 med ny informationsside

feb 1, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM TRI serien 2018 er for alle. Elite, Aspirant og Age-Group. Foto: Lea Hoffmann

Tilmeldingen til alle stævnerne i DM TRI serien 2018 er nu åben!
Samtidig med har vi lavet en informationsside for DM TRI serien, som du kan klikke dig videre til fra forsiden af triatlon.dk.
Her kan du finde stævneinformation, tilmeldingslink, information om point til den samlede stilling, præmier, præmiepenge mv. 

Direkte link til DM TRI seriens informationsside HER

Følg med på Dansk Triatlon Forbunds kommunikationsplatforme, hvor der de kommende dage vil komme nyheder der går mere i dybden med DM TRI serien 2018 for de enkelte grupper; Aspiranter, Age-Group og Elite.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….