DM TRI serien 2018 med ny informationsside

feb 1, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM TRI serien 2018 er for alle. Elite, Aspirant og Age-Group. Foto: Lea Hoffmann

Tilmeldingen til alle stævnerne i DM TRI serien 2018 er nu åben!
Samtidig med har vi lavet en informationsside for DM TRI serien, som du kan klikke dig videre til fra forsiden af triatlon.dk.
Her kan du finde stævneinformation, tilmeldingslink, information om point til den samlede stilling, præmier, præmiepenge mv. 

Direkte link til DM TRI seriens informationsside HER

Følg med på Dansk Triatlon Forbunds kommunikationsplatforme, hvor der de kommende dage vil komme nyheder der går mere i dybden med DM TRI serien 2018 for de enkelte grupper; Aspiranter, Age-Group og Elite.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.