DM TRI serien #11 AG Alssundman (950-31-5,5) 1. september

jul 18, 2019

ALSSUNDMAN er et ret nyt stævne arrangeret af Sønderborg Triatlonklub og sidste år blev den korte distance lanceret til stor glæde for deltagerne. Sønderborg Triathlonklub glæder sig over at stævnet i år er en del af DM TRI serien når stævnet afvikles søndag den 1. september i Sønderborg. Samme dag afvikles også ALSSUNDMAN Lang (halv jernmand), så der er garanti for en aktiv dag i det sønderjyske med mange atleter og tilskuere.

Stævnet har 3 års erfaring, men har allerede opnået stor anerkendelse og ros fra tidligere deltagere og fra Triatlon Danmark på grund af de perfekte rammer både for atleter og tilskuere. De smukke omgivelser omkring Sønderborg slot udnyttes til en unik svømmetur i Sønderborg bugt, en relativt flad cykelrute og en smuk løbetur langs vandet.

Alssundman kort, som er distancen der er med i DM TRI serien og Danmarks bedste triatlonklub 2019  er: 950 m svømning, 31 km cykling, 5,5 km løb.

SVØMNING
Der svømmes på en firkantet bane i med start ved stranden ”Frimærket”. De 950 m svømmes på én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING
Cykelruten er en hurtig rute på ca. 30 km.

LØB
Ud og hjem rute langs strandpromenaden med udsigt til Sønderborg Bugt. Der løbes 1 runde med en samlet distance på 5,5 km.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….